Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Je první jarní den a začíná svítat, část pátá

Toto povídání píšu prvního jarního dne roku 2020 nebo, chcete-li, roku 7 526 podle nového slovanského kalendáře. Dle učení starých Slovanů, začíná nová epocha. Epocha světla. Teprve svítá. Nacházíme se v nejméně příjemné části dne

Když zaútočí nízké energie na vyspělou bytost, ona ví, že je musí přijmout a v sobě rozpustit. “Oni” vždy útočí na slabé místo a proto taková bytost ví, že jí to vlastně ukazuje, kde na sobě ještě musí pracovat. Taková bytost také dokáže ataku poznat. Nemusí to být ale úplně jednoduché.

Pro pochopení, jaké děje se v nás odehrávají, mám takovou názornější pomůcku. Představte si zrcadlo. Ale vy nevíte, že je tam zrcadlo a bytost v zrcadle nepoznáváte. Pro Vás je to nějaká cizí osoba, která s Vámi vstoupila do běžné interakce. Ale ta bytost dělá to nejhorší, co Vás rozčiluje nebo co Vám nejvíc škodí. Proč? No proto, že ta bytost v zrcadle jste ve skutečnosti Vy! Sami přece víte nejlíp, kde ublížit. Ale není to proto, abyste se naštvali a týden nespali, ale abyste “to” v sobě vyčistili. A protože jsme duše hříšné, tak těch ataků bude ještě mnoho. Žádné setkání není náhodné. Ve skutečnosti však nejde o ubližování. Je to jen nastavení zrcadla. Volba cesty je na Vás.

A jak to celé funguje?

Představte si, že se jen naštvete. Z Vašeho těla vylítne malý “oblak” energie o velmi nízkých vibracích. Ten nejspíš zanikne. Když se ale naštve dav, obláčky se spojí a může z toho vzniknout i reálná bytost. Nejblíže skutečnosti se asi nachází pojem “egregor”. Někdo tuto bytost cítí, někdo jí i dokáže vidět. Všem nám však mění životní podmínky. Je naprosto reálná. A je tím větší, čím víc je krmena.

Krmení je důležité. Je to především strach, nenávist a věnování pozornosti. Obluda se osamostatní, ale potřebuje žrát. V tu chvíli se snaží získat moc prostřednictvím nějakého šaška. Toho najde snadno a přihrává mu do cesty příležitosti, které mu pomáhají v cestě vzhůru. Třeba z něj udělá starostu nebo primátora nebo šéfa nějakého polonacistického davu. Nebo i nacistického. Ta cesta “vzhůru” samozřejmě vždy produkuje "krmení". Velké obludy ovládají velké hráče. A ty potřebují mnoho krmení. Všimněte si, že prakticky polykají celé národy. Menší obludky ovládají třeba jen ty naše kašpárky. Někteří si dokonce myslí, že slouží dobré věci. Procházejí např. různými stupni zasvěcení v různých organizacích. A často nemají tušení, čemu jsou vlastně zasvěceni. Čemu skutečně začali sloužit. Pokud někdo chce tyto loutky vidět, stačí připomenout: “Po ovoci poznáte je.”

Dále už je to, technicky vzato, jednoduché. Je sice potřeba posedlé osoby označit, aby se vědělo, s kým je právě “cloumáno”, ale pak už stačí se jich nebát a nenenávidět je. Velmi důležité je k nim nepřivádět pozornost – ta je velmi důležitou složkou stravy, kterou potřebují pro své “ochránce”!

Veledůležité slovo je také odpuštění – ve smyslu opouštění/opuštění. To ale neznamená, že nemůže přijít trest. Jen ten trest nesmí vycházet z nenávisti ani žádné jiné záporné emoce. Trest ve smyslu odrazení od následování.

S trestáním zrádců však není třeba tlačit na pilu. Jedna z vlastností egregora totiž je, že se jej ovládnutá bytost prakticky nedokáže zbavit. Zvlášť pokud to jsou takoví amorální, v podstatě neschopní (i když všeho schopní) slaboši, které vidíme kolem sebe. A když pak egregor nemá krmení zvenku, něco žrát musí. Zkrátka: nečeká je žádná hitparáda. Z výše uvedeného je také patrné, že je jen na nás, kdo bude tím krmením. Kdo se nechá vysávat.

Rozhodně se nehneme z místa, budeme-li mít (vlasti)zrádce na (jakémkoliv!) důležitějším postu mezi sebou. Můžeme tvrdit, že “Bůh se o vše postará”. To je jistě pravda, zvlášť máme-li správné úmysly. Ale ani tak nevyjdeme do mrazu a vánice v trenýrkách. Zkrátka o něco se musíme postarat sami. Bůh totiž nemá jiné ruce, než ty naše.

A to nejhorší nás čeká příště.

Autor: František Sentenský | středa 25.3.2020 10:44 | karma článku: 5,78 | přečteno: 102x
  • Další články autora

František Sentenský

Blíží se výročí osvobození

Přečetl jsem si velice zajímavé články v revue Přísně tajné o situaci v ČR v letech 38 až 39. Úplně mě mrazí, že kolektivní západ vlastně nyní dělá naprosto(sic!) stejné kroky jako tenkrát. Jen v jiných kulisách.

22.3.2024 v 17:21 | Karma: 7,79 | Přečteno: 200x | Společnost

František Sentenský

Pozor na falešné proroky

V souvislosti se stávkou učitelů a se záměrem odborového předáka středuly převzít iniciativu a nechat stávku vyšumnět, chci upozornit, že se stejná hra hraje na nejvyšší úrovni.

26.11.2023 v 16:44 | Karma: 0 | Přečteno: 38x | Společnost

František Sentenský

Stávka - školské odbory nám ukázaly cestu - ale pozor na falešnou hru jiných

Školské odbory pod vedením svého předáka Dobšíka vyvolaly zítřejší (27.11.2023) stávku pracovníků škol. Pro upřesnění - nejde v ní o platy učitelů, ale o další snižování kvality výuky.

26.11.2023 v 9:39 | Karma: 0 | Přečteno: 34x | Společnost

František Sentenský

Trošku jiný pohled na zrádce

Moje osobní zážitky a názory jsou cenzurované. Přesto, že se časem ukazují jako pravdivé. Např. článek o sebevraždách dětí v souvislosti s "opatřeními". Dnes se chci podívat na zrádce a vlastizrádce. Z dost jiného úhlu pohledu.

23.2.2022 v 10:41 | Karma: 13,25 | Přečteno: 1006x | Diskuse| Společnost

František Sentenský

Král je nahý. Vidí to už skoro všichni - proč ale vlastně mlčí?

Byly doby, kdy jsem si se svými názory připadal hodně osamocen. Nyní už je tu doba, na kterou jsem se moc netěšil, ale beru ji jako nutné zlo.

6.12.2021 v 9:59 | Karma: 21,96 | Přečteno: 1819x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

S vládou nemá smysl pokračovat v jednáních, a to ani za účasti prezidenta, řeklo ANO

25. dubna 2024  10:15,  aktualizováno  11:20

V atriu Poslanecké sněmovny proběhla tisková konference stínové vlády hnutí ANO. Poslanci mluvili...

Poslední mrazivá noc. Od pátku se bude oteplovat, v neděli se vrátí letní teploty

25. dubna 2024  6:32,  aktualizováno  11:19

Ve čtvrtek budou ještě teploty podprůměrné a na horách může sněžit. V pátek ráno dokonce hrozí na...

Automotodrom chtěl 27 milionů za neodjetý ročník MotoGP, soud žalobu zamítl

25. dubna 2024  10:07,  aktualizováno  11:19

Brněnský Automotodrom si chtěl pomocí žaloby vymoci 27 milionů korun, které požadoval od města a...

Družku bil, přeřezal jí šlachy. Soud muži za dlouhodobé týrání potvrdil devět let

25. dubna 2024  8:49,  aktualizováno  11:18

Olomoucký vrchní soud zamítl odvolání Tomáše Heráka ze Šumperska, kterému krajský soud za...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,79
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik