Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vakcinační podfuk vystrašení asi neprohlédnou

Už jen to, kdo za očkováním stojí, jakým způsobem probíhá kampaň, jak tvrdě se cenzurují jiné názory a co vše se děje na pozadí těchto událostí, by mělo člověku v hlavě rozsvítit všechny výstražné kontrolky

Přesto to zdaleka nejsou všechny vážné důvody pro zvýšenou opatrnost.

Očkuje se v době zvýšeného výskytu nákazy - naprosto v rozporu se základním pravidlem očkování. Snad ani větší nesmysl dělat nelze. To je zdraví přímo ohrožující postup.

Za daleko menší problémy s vedlejšími účinky se léčiva urychleně ztahují z trhu.

Neprokazatelné účinky - prakticky marginální. Nikdo v "normálním" režimu nepustí lék do oběhu v takto krátké době. Na co vlastně je? Chytit to můžu stejně, infekční mohu být taky a průběh můžu mít také velmi tvrdý. Znám 2 lidi, co si to po očkování skutečně "užili". Proč tedy?

Takto rychle vymyšlené a schválené experimentální léčivo, které nebylo nikdy dříve použito? Obrovský otazník. Buď totální podvod nebo velice chytře připravené pár let dopředu. Zase nevím, co je horší.

Mimochodem. Vyhlášení pandemie stálo Billa s Melindou 50 milionů dolarů. A bylo to do druhého dne.

A teď ta hysterie kolem. Důchodce máme naočkované (zajímavé je, že za první kvartál se přestalo vyplácet stejný počet důchodů, jako za celý loňský rok. Tj. z nejohroženější skupiny nás letos opustilo 4x tolik "chráněných" než vloni "nechráněných".) a tak začíná šílenství s očkováním dětí. Léčivem, o němž víme jen to, že to není moc velká výhra a naprosto netušíme, co způsobí v budoucnosti.

Takže když bych se měl jen tak lehce zamyslet: přichází expirace a nakoupené vakcíny se prostě musí do někoho napíchat. Jinak nebude bonus od pojišťovny. Jinak nebude provize.

Tipnul bych si, že začnou s bonusama a dárečkama pro ty, kdo se nechají dobrovolně otestovat. A přitlačí na ty, co se budou bránit. Uvidíte, že se ještě budeme divit.

Nebo snad mají pravdu "konspirátoři" a vše je ještě daleko horší? Copak toto samo o sobě není strašné už dost?

Jenže v dnešní době se konspirace stávají realitou poměrně brzy. Vzpomínáte vloni? Jak ti, co křičeli, že žádné kovid pasy nebudou, že je to konspirační nesmysl? A ti samí už pár měsíců stejným způsobem vyřvávají, že by kovid pasy měli mít všichni povinně?

Chcete-li tedy alespoň trošku pomoci zdravotním pokladnám - neočkujte se. K ničemu to zjevně není a rizika si přečtěte na příbalovém letáku.

Ale abyste mě špatně nepochopili - kdo se chcete nechat naočkovat, proč bych se na vás měl zlobit? Pokud se přestanete bát, pomůže vám to. Strach je totiž ten největší zabiják. Kam se na něj kovid hrabe. Proč myslíte, že vás ze všech stran nepřetržitě bombardují strašidelné zprávy?

Placebo efekt také není k zahození. U současných chemických farmak je to velice pravděpodobně nejsilnější "účinná látka". Stačí říct: "Speciální a velmi drahý lék z USA" a spousta lidí je zdravá už jen z pohledu na krabičku.

Jen nechápu, proč se očkovaní zlobí na neočkované, když vzhledem k opatřením (nemusí se testovat, přesto že to mohou roznášet apod.) jsou rozhodně větším nebezpečím pro neočkované než neočkovaní pro očkované.

K tomu si přidejte téma roušek a testů - děti se ve škole ráno otestují (to je testů panečku! To se nám kasa plní. Samozřejmě že ne ta státní.), aby pak celý den seděly v rouškách?

A aby to nebylo málo - tak trestní zákoník praví:

§ 328

Přisvojení pravomoci úřadu

Kdo neoprávněně vykonává úkony, které jsou vyhrazeny orgánu státní správy, územní samosprávy, soudu nebo jinému orgánu veřejné moci, nebo

kdo vykoná úkon, který může být vykonán jen z moci úřední orgánu státní správy, územní samosprávy, soudu nebo jiného orgánu veřejné moci,

bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

Co to znamená? Že všichni, co vyžadují a kontrolují nošení roušek, vyjma hygieny, riskují 2 roky natvrdo. Dochází vám to? To není o ministrovi. To je o hlídačích v supermarketech, prodavačích v obchodě, o učitelích a ředitelích ve školách. Stačí, aby na vás někdo podal trestní oznámení. Papaláši, kteří tyto nesmysly vyhlašují, za vás sedět nepůjdou.

To je ale šílená taškařice že? Všude, kde se ptám, lidé vědí, že jde o naprostou idiocii, ale nějak jim nedochází, že tuto hru hrát nemusí. A nemají tušení, že právě oni riskují nejvíc. Zdravotně, pokud se podřídí a trestně právně, jestli budou aktivně pomáhat. To, že dnes kolaborujete, vám zítra nebude nic platné.

Čest těm, kdo se staví na odpor nebo alespoň "dělají, že nevidí".

Autor: František Sentenský | pondělí 12.7.2021 9:09 | karma článku: 32,85 | přečteno: 1303x
  • Další články autora

František Sentenský

Blíží se výročí osvobození

Přečetl jsem si velice zajímavé články v revue Přísně tajné o situaci v ČR v letech 38 až 39. Úplně mě mrazí, že kolektivní západ vlastně nyní dělá naprosto(sic!) stejné kroky jako tenkrát. Jen v jiných kulisách.

22.3.2024 v 17:21 | Karma: 7,81 | Přečteno: 203x | Společnost

František Sentenský

Pozor na falešné proroky

V souvislosti se stávkou učitelů a se záměrem odborového předáka středuly převzít iniciativu a nechat stávku vyšumnět, chci upozornit, že se stejná hra hraje na nejvyšší úrovni.

26.11.2023 v 16:44 | Karma: 0 | Přečteno: 38x | Společnost

František Sentenský

Stávka - školské odbory nám ukázaly cestu - ale pozor na falešnou hru jiných

Školské odbory pod vedením svého předáka Dobšíka vyvolaly zítřejší (27.11.2023) stávku pracovníků škol. Pro upřesnění - nejde v ní o platy učitelů, ale o další snižování kvality výuky.

26.11.2023 v 9:39 | Karma: 0 | Přečteno: 34x | Společnost

František Sentenský

Trošku jiný pohled na zrádce

Moje osobní zážitky a názory jsou cenzurované. Přesto, že se časem ukazují jako pravdivé. Např. článek o sebevraždách dětí v souvislosti s "opatřeními". Dnes se chci podívat na zrádce a vlastizrádce. Z dost jiného úhlu pohledu.

23.2.2022 v 10:41 | Karma: 13,25 | Přečteno: 1006x | Diskuse| Společnost

František Sentenský

Král je nahý. Vidí to už skoro všichni - proč ale vlastně mlčí?

Byly doby, kdy jsem si se svými názory připadal hodně osamocen. Nyní už je tu doba, na kterou jsem se moc netěšil, ale beru ji jako nutné zlo.

6.12.2021 v 9:59 | Karma: 21,96 | Přečteno: 1819x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Lesy chce předat mnichům bez soutěže. Smlouvu nachystal starosta předem

28. dubna 2024

Premium Mohlo to být jedno z rozhodnutí, jakých města jako osmitisícové Milevsko udělají ročně stovky....

Stavební úřady se děsí novely, mluví o nejistotě a nabírají nové pracovníky

28. dubna 2024  19:06

Stavební úřady napříč republikou se obávají reformy stavebního zákona. Kvůli nárůstu práce tak...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik