Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pozor na falešné proroky

V souvislosti se stávkou učitelů a se záměrem odborového předáka středuly převzít iniciativu a nechat stávku vyšumnět, chci upozornit, že se stejná hra hraje na nejvyšší úrovni.  

Personální krize vrcholných "politiků" je nepřehlédnutelná. Tak se nám ovládající struktury, řízené zahraničními ambasádami, snaží podstrčit "alternativu" v podobě systémem již prověřených osob, kterým bylo poskytnuto alibi v podobě např. vyhazovu z práce. Chci podotknout, že nemáme šanci poznat, kdo byl vyhozen skutečně a u koho to bylo alibi. Jednoznačně to lze poznat pouze tak, jestli daná osoba dostane prostor ve vysílání médií hlavního proudu. To se ostatně týká i nových politických uskupení.

 

Jen si vzpomeňme na takové alibi vytvořené např. václavu havlovi. Dodnes mnozí nechtějí uvěřit, že šlo o velice šikovný tah StB.

 

Malá písmena ve jménech nejsou chybou, ale mnou vyjádřené naprosté opovržení těmito entitami. Nemůžu ani napsat osobami nebo lidmi, protože nic lidského na nich nevidím.

 

Jakousi "orientační" jistotu v tomto prostoru máme v zásadě jen jednu - koho média chválí toho můžeme rovnou škrtnout, koho špiní - tomu můžeme věnovat pozornost. Moc nepomůže ani sledovat názor "alternativy". I ta může být cinknutá. Můžeme věřit jen sami sobě a své intuici.

 

K tomu příklady. Nyní jsme nadšení prohlášeními premiéra Fica. Stejně jako nedávno z voleb v Itálii, které se ale ukázaly jako obrovské obelhání populace. Alternativně se tvářící Meloniová se okamžitě zařadila do "hlavního proudu". Před i po volbách bych podepsal každé ficovo slovo. Ale co má znamenat to, že při hlasování o Evropské federaci jeho europoslanci opustili sál a snížili tak hlasovací kvórum? Místo aby byli proti? Eurofederace prošla těsnou většinou. Co to bylo za alibistický krok? Více ve videu slovenského europoslance, které jsem našel jen na aeronetu zde: https://aeronet.news/evropska-unie-se-transformuje-do-evropske-federace-a-vznikne-evropska-federalni-vlada-ktera-bude-rozhodovat-za-vsech-27-zemi-eu-v-otazkach-danove-zahranicni-bezpecnostni-a-migracni-politiky/. Fico i Orbán jsou oba původně tvrdě systémoví. Mohli prozřít, to neříkám, ale i tak doporučuji maximální obezřetnost, aby nás nezatáhli jen do nových kulis stejného systému. Zvráceného systému.

 

Daleko větší jistotu si ale můžeme vytvořit sami a je to jediná mě známá cesta z našeho kolosálního průšvihu. Domluvme se mezi sebou a sami si vyberme toho, komu svěříme starosti o své věci. Naprosto ignorujme politické strany. Tam jsou vždy jen lidé, které vlastně neznáme a netušíme za koho kopou. Musíme začít u sebe a svého okolí. Jen v takovém případě si můžeme zvolit osoby, které skutečně známe, které mají naší důvěru a které u nás mají morální kredit. Sami si život zatím jen kolem sebe organizujme a připravujme se na převzetí odpovědnosti za život a dění v celé naší zemi. Prostě dělejme pravý opak současné vrcholné politiky.

 

Ruku na srdce - najdete někoho v současné (nebo minulé) vládě, komu byste svěřili jen to, aby převedl přes ulici Vaše dítě nebo vnouče?

 

Začněme se v klidu domlouvat mezi sebou. Sami víme, koho v okolí máme. Využijme i týdenní  "hladovku" nadnárodních korporací (od 27.11. do 30.11. nenakupujeme v nadnárodních řetězcích) a navažme si dodavatelské vztahy s místními zemědělci a lokálními výrobci.

 

Toto vše se bude brzy hodit ...

Autor: František Sentenský | neděle 26.11.2023 16:44 | karma článku: 0 | přečteno: 38x
  • Další články autora

František Sentenský

Blíží se výročí osvobození

Přečetl jsem si velice zajímavé články v revue Přísně tajné o situaci v ČR v letech 38 až 39. Úplně mě mrazí, že kolektivní západ vlastně nyní dělá naprosto(sic!) stejné kroky jako tenkrát. Jen v jiných kulisách.

22.3.2024 v 17:21 | Karma: 7,81 | Přečteno: 203x | Společnost

František Sentenský

Stávka - školské odbory nám ukázaly cestu - ale pozor na falešnou hru jiných

Školské odbory pod vedením svého předáka Dobšíka vyvolaly zítřejší (27.11.2023) stávku pracovníků škol. Pro upřesnění - nejde v ní o platy učitelů, ale o další snižování kvality výuky.

26.11.2023 v 9:39 | Karma: 0 | Přečteno: 34x | Společnost

František Sentenský

Trošku jiný pohled na zrádce

Moje osobní zážitky a názory jsou cenzurované. Přesto, že se časem ukazují jako pravdivé. Např. článek o sebevraždách dětí v souvislosti s "opatřeními". Dnes se chci podívat na zrádce a vlastizrádce. Z dost jiného úhlu pohledu.

23.2.2022 v 10:41 | Karma: 13,25 | Přečteno: 1006x | Diskuse| Společnost

František Sentenský

Král je nahý. Vidí to už skoro všichni - proč ale vlastně mlčí?

Byly doby, kdy jsem si se svými názory připadal hodně osamocen. Nyní už je tu doba, na kterou jsem se moc netěšil, ale beru ji jako nutné zlo.

6.12.2021 v 9:59 | Karma: 21,96 | Přečteno: 1819x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Neuvěřitelně hutný dokument - nebudete věřit vlastním očím! (Cenzurováno!)

Chtěl bych veřejnost upozornit na dokument, posbíraný výhradně(!) z dostupných veřejných zdrojů, které si každý může sám hravě ověřit. Podařilo se nepředstavitelné - do 1 hodiny shrnout základní strukturu mocných současného světa

16.11.2021 v 9:18 | Karma: 18,85 | Přečteno: 825x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Stavební úřady se děsí novely, mluví o nejistotě a nabírají nové pracovníky

28. dubna 2024  19:06

Stavební úřady napříč republikou se obávají reformy stavebního zákona. Kvůli nárůstu práce tak...

VIDEA TÝDNE: Potvrzený trest pro Feriho, živořící děti a Kobajašiho veleskok

28. dubna 2024  18:50

Soud v Praze tento týden potvrdil exposlanci Dominiku Ferimu tříletý trest za znásilnění. Strážníci...

Prigožin se stal miláčkem ruských teenagerů, zaujal přesvědčením a vzdorem

28. dubna 2024  18:28

Deset měsíců poté, co vedl ozbrojenou vzpouru proti ruskému armádnímu velení, a osm měsíců poté, co...

Necítí bolest a nekomunikuje. Matyas trpí vzácným syndromem, rodina shání pomoc

28. dubna 2024  18:24

Zpomalený vývoj, neschopnost ovládat tělo, záchvaty vzteku či snížený práh bolesti. Tak vypadá...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik