Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Blíží se výročí osvobození

Přečetl jsem si velice zajímavé články v revue Přísně tajné o situaci v ČR v letech 38 až 39. Úplně mě mrazí, že kolektivní západ vlastně nyní dělá naprosto(sic!) stejné kroky jako tenkrát. Jen v jiných kulisách.

S blížícím se výročím ukončení - oficiálně - druhé světové války, ve skutečnosti však jen další fáze nekončícího Drang nach Osten (Tahu na východ) koncentrace článků s touto tematikou významně roste. Daly by se rozdělit do dvou základních skupin. Vyložené dezinformace současných liberálních svazáků, těm nehodlám věnovat pozornost, a články, jako např. ve zmíněném PT, které se poctivě snaží popsat, co se tehdy stalo a jak k tomu mohlo dojít. Právě na tuto poslední otázku však těžko naleznou odpověď. Proč? Protože historici (i ti poctiví) mají, bohužel obecně, špatně stanovené okrajové podmínky. Proto se budou jen donekonečna divit, proč byli naši "spojenci" tak pošetilí a naivní?

 

No nebyli ani pošetilí ani naivní. Dnes se to dá pochopit o moc lépe než ještě třeba před pěti lety, protože v současnosti v podstatě prožíváme opakování naprosto stejných mocenských tahů.

 

Počátek hledejme v nekončících soubojích dobra a zla. A to nejenom na poli mezinárodním, ale i osobním. Protože ani bůh ani ďábel nemá jiné ruce, než ty naše. A je jen na nás, komu své ruce podáme nebo dokonce dáme k dispozici. Cesta zla je zářivější, jednodušší, pohodlnější a tak se na ní vydává mnoho nešťastných bytostí, které netuší, že na konci cesty přijde čas platit. Pro zlo jsou primárním cílem bytosti pokažené, psychopatické, sociopatické, ... a především amorální a všehoschopné. Ostatně tyto "patie" na našich politicích nebude mít problém najít ani laik, natož pak školený psychiatr.

 

Už minimálně 500 let zpět se dá vysledovat onen tah na zničení Ruska. Jak to nazývají Rusové? "Každých sto let si západ přijde do Ruska pro nakládačku."

 

Začátek této brutální nenávisti, dalo by se to asi nazvat i krevní mstou, hledejme v období před cca 1000 lety, kdy došlo k vyhnání Chazarů ruským (kyjevským) knížetem Svjatoslavem. Chazaři se rozptýlili po světě a nikdy nezapomněli, kde měli domov. Nejvýznamnějším chazarským rodem budou patrně Rotschildové, kterému se navíc podařil před cca sto lety husarký kousek v podobě založení FEDu.

 

Drang nach Osten probíhá stále stejně. Nejprve se najde pokažená amorální a všeho schopná figurka. Té se zamete cesta k moci, upevní se jí pozice třeba tím, že se jí přidělí titul Muž roku (Time 1938, Time 2022) nebo tím, že se dané zemi přidělí pořádání Olympijských her, ... , před nos se této figurce pověsí "mrkvička" v podobě bohatství Ruska, vybaví se příslušnou ideologií a vyšle se do boje. Takto bojují Chazaři za zničení Ruska cizíma rukama prakticky nepřetržitě. Jim samým asi o bohatství Ruska nejde. Tisknou si sami dolary a moc v západním "civilizovaném" světě mají prakticky neomezenou. Jim jde, domnívám se, o návrat do své původní vlasti a o krevní mstu. Toto téma by bylo ani ne na další článek, ale na knihu, takže Vás odkážu na samostudium.

 

Vraťme se k těm špatně nastaveným okrajovým podmínkám. Tak proč státníci nebyli naivní ani hloupí? No protože jejich cíl byl stejný jako dnes. Postavit proti sobě dva silné národy a přinutit je navzájem se zničit. Američané i Britové dobře věděli, co dělají - nejen před "druhou světovou". Mimochodem - to čím mával Chamberlain na letišti v Londýně po návratu z Mnichova nebyla Mnichovská dohoda, ale dvoustranná dohoda s Hitlerem!

 

Západní spojenci se také do války zapojili až když bylo jasné, že Německo nevyhraje a hrozilo, že Stalin ovládne celou Evropu. Do té doby dodávaly americké firmy vojenský materiál čile oběma stranám. Například rakety V2 by se bez dodávek složek paliva od amerických firem do vzduchu (a do Londýna) nedostaly.

 

Svět je oficiálně rozdělen (západními médii) na "civilizovaný západ" a "necivilizovaný východ". Když chcete vlastní obyvatelstvo přesvědčit, aby šlo proti někomu bojovat, potřebujete v něm vzbudit pocit, že ten soupeř si to v podstatě zaslouží a že je pro Vás hrozbou. Že jsou to bestiální zvířata, která ohrožují své okolí. Mimochodem moc mě ty fejky baví pozorovat. Třeba Vrbětice nebo vyhození NordStreamu pomocí výletní jachty. Ale nejvíc mě vždy pobaví věta "po uzdravení po novičoku ...". Pro pořádek: když byl skutečně použit novičok (tuším v roce 1996), tak zemřela i doktorka, která tělo pitvala. Oběť nemá vůbec žádnou šanci!

 

No nic. Navalný svou úlohu nezvládl a tak byl patrně odstraněn ve snaze alespoň zanechat trochu smradu. Budiž toto mementem pro všechny "slouhy" a "protektorátní figurky". Až vás nebudou potřebovat, "vaše" procedura bude prostě a jednoduše ukončena. Jak se diví třeba ruští oligarchové, jak najednou ztrácejí půdu pod nohama. Přišli o svůj vliv doma a tak už je venku nikdo nepotřebuje. Ale Putin jim šanci dal. Zval je zpátky domů.

Celý tento kolotoč zaštiťují média, vlastněná stejnými osobami, která "vlastní" i naše protektorátní politiky. Všichni jen plní své úkoly.

 

A teď: jak jsme se do takové situace vlastně dostali my? Velmi jednoduše. Ten "civilizovaný západ" je totiž postaven na těchto principech - ego, konkurence, dualismus, válka, ničení, parazitismus, drancování, tma a smrt - to snad už dnes vidíme.

Podstata "necivilizovaného východu" je spolupráce, sounáležitost, jednota, tvoření, mír, světlo, život. Pozor - neplést si s komunismem. Ten přišel právě také ze západu.

My jsme tady za železnou oponou záviděli západu to nablýskané pozlátko, aniž bychom si uvědomili dvě základní věci:

Za prvé: bylo to jen prázdné a bezduché pozlátko a za druhé: celé jejich bohatství bylo získáno drancováním zbytku světa. K tomu celou dobu nutili svět měnit svoje zdroje za jejich bezcenné dolary, které byly kryté jen "humanitárním bombardováním". A nebyly to jen zdroje materiální. Bylo to i drancování zdrojů lidských. Pokud vím, všechny významné objevy západu vznikly prací maximálně druhé generace přistěhovalců. Svoje vlastní si vychovat neumí. K tomu na okraj - každý významný objev v sobě nese slovanskou stopu. I to má důvod, ale o tom třeba jindy.

Protože jsme toto neviděli nebo nechtěli vidět, mysleli jsme si, že teď se konečně budeme kamarádit a budeme se mít dobře všichni. Jenže oni s námi nikdy kamarádit nechtěli! Jsme pro ně stále jen východní slovanská zvěř, které budou dodávat své druhojakostní zboží a která na ně bude biorobotit. Zkrátka z nás chtěli udělat (a udělali!) typickou exploatovanou kolonii.

Jak ví každý matematik nebo technik - pokud si správně nenastavíte okrajové podmínky, nikdy se ničeho nedopočtete. Takže pokud chcete přemýšlet, jak se z této situace dostat, zkuste přemýšlet v jiných souvislostech než dosud. Není to nešťastná souhra náhod, ale pečlivě připravená situace. Ale nejsem pesimista. Máme něco, co oni nemají. Oni nikdy nemohou vyhrát trvale. Mohou vyhrát bitvy, ale ne válku. Za prvé proto, že žádný plán nikdy nevyjde a za druhé: z jejich strany jde o dobyvačné války, to znamená o cestu zla, tmy a smrti. Tím nikdy život neporazí. Do dnes neporazili ani "domorodce v žabkách". Zla nadělají spoustu, to ano, ale nakonec odtáhnou se ztaženým ocasem. Jako vždycky.

Ale za jak dlouho zlo odtáhne záleží na každém z nás jednotlivě! Naší největší zbraní proti zlu jsou naše lidské kvality a naše soudržnost, naše rodiny, naše společnost. Všimněte si, že to vše jsou věci, které se snaží slouhové zla programově ničit. Toto velmi dobře pochopili v Rusku. To nejdůležitější, co se teď děje na východě není SVO, ale přeformátovávání ruské společnosti. Rusové dobře vědí, že už nikdy nechtějí zažít reálný kapitalismus devadesátých let. Tomuto čirému parazitismu se postavili a co se nestalo? Samozřejmě kromě toho, že celý kolektivní západ začal vřískat jak opice, že mu sebrali hračku a zdroj energií. Najednou si celý dosud plundrovaný svět uvědomil, že si nemusí nechat všechno líbit. Parazit se najednou ocitl sám s holým zadkem, docházejí mu zdroje a jeho moc kolabuje. Pro představu, ve světovém měřítku se stalo toto: V ulici žil byl nevychovaný agresivní spratek, který všechny slabší děti bil, bral jim svačiny a kapesné a nechal si od nich nosit tašku. Až si jednou ve své nabubřelosti troufnul na někoho, kdo se o něj ani příliš nezajímal, kdo se dosud příliš neprojevoval a staral se jen o své. Náš výrostek neodhadl tuto klidnou sílu a dostal přes hubu. V tu chvíli si všechny ostatní děti uvědomili, že si svačiny mohou sníst sami, kapesné si mohou nechat a nikomu sloužit nemusí. A srovnali se do jednoho šiku za "svým zachráncem". Všichni chtěli být raději s tím, kdo se jim nemontuje do života, ale klidně s nima bude kamarádit jen tak. Protože jsou. Protože bydlí v jedné ulici nebo na jedné planetě. Všichni se navzájem radují ze svých úspěchů. Zatímco původní výrostek jakýkoliv úspěch kohokoliv jiného zmrazil dříve než nastal. K tomu si asi můžeme připočítat i okolnost, že všichni měli škodolibou radost, že výrostkovi někdo napráskal tak, jak by to nejraději udělali i oni sami, kdyby na to měli.

A tak našeho světového teroristu číslo jedna postupně opustila celá Arábie, která s ním dosud sponzorovala nejednu teroristickou organizaci, proti níž později společně bojovali, opustila ho prakticky celá jižní a střední Amerika (tedy jeho vlastní "dvorek"), opustil ho východ a především téměř celá Afrika. Zůstal jen jakýsi obskurní spolek podobný Bratrstvu kočičí pracky - Dlouhé Bidlo a hlavní vůdce smečky SSA a VB, Štětináč - přisluhující zdeformovaná západní Evropa, která rovněž ztrácí zdroje a vlastní nemá a Bohouš - poslední exploatované, ponížené a zneužívané kolonie střední a východní Evropy, řízené protektorátními nesvéprávnými vládami.

Náš hlavní spratek/terorista ztrácí veškerou svou moc. Ta byla postavená na dolaru. Tisknou bezcenné papírky a nutí ostatní, aby za ně odevzdávali své materiální a lidské zdroje. Kdo to "nechápal", skončil dva metry pod zemí. Brutální a jasně přímočaré. Navíc mě vždy fascinovalo, jak ve státě, který má přístup ke třem oceánům, drancuje celý svět a hraje si na nejvyspělejší společnost světa, může žít přes 10% obyvatelstva pod hranicí bídy! Ale náš je to vzor!

Dnes se děje to, že Drank nach Osten zase nevyšel, parazit ztratil zdroje velké části světa a s největší pravděpodobností tak bude chtít vyeskalovat konflikt do velkého světového požáru v marné naději, že mu to k něčemu pomůže. To nás bude ještě hodně bolet, ale jemu to nepomůže. Už je prostě slabý, odepsaný a bez přátel. Současné slabošské, notně pomatené a svým způsobem nemocné politiky za přátele ani nikdo nechce.

Vraťme se k naší nejdůležitější zbrani. K nám samým. Přestaňme hledat vůdce. Žádného nepotřebujeme. Teď by nám byl stejně k ničemu, protože sami nejsme připraveni. Až budeme připraveni, ukáže se sám. Znáte přece ta slova: "Pomož a bude ti pomoženo." Upoceným rukám držícím se nákupního vozíku" přece nikdo pomáhat nebude. Kdo by chtěl vést takovou "armádu" nebo za ní dokonce prolévat vlastní krev?

Uspořádejme si svoje záležitosti ve svém nejbližším okolí a ve vlastní rodině především, navažme si vztahy s místními dodavateli nejen potravin a hlavně přestaňme podporovat parazita. Kolaborací, pozorností, svojí energií. Hned uvidíme, jak se svět začíná projasňovat a čistit. V prostředí světla a pozitivních energií parazit žít nedokáže.

Přeju hodně štěstí. A nezapomeňte - je jen na Vašem rozhodnutí, komu podáte ruku a komu/čemu věnujete svojí pozornost a energii a tím pádem i jak dlouho se z tohoto martýria budeme ještě škrábat ven.

FS

Autor: František Sentenský | pátek 22.3.2024 17:21 | karma článku: 7,81 | přečteno: 203x
  • Další články autora

František Sentenský

Pozor na falešné proroky

V souvislosti se stávkou učitelů a se záměrem odborového předáka středuly převzít iniciativu a nechat stávku vyšumnět, chci upozornit, že se stejná hra hraje na nejvyšší úrovni.

26.11.2023 v 16:44 | Karma: 0 | Přečteno: 38x | Společnost

František Sentenský

Stávka - školské odbory nám ukázaly cestu - ale pozor na falešnou hru jiných

Školské odbory pod vedením svého předáka Dobšíka vyvolaly zítřejší (27.11.2023) stávku pracovníků škol. Pro upřesnění - nejde v ní o platy učitelů, ale o další snižování kvality výuky.

26.11.2023 v 9:39 | Karma: 0 | Přečteno: 34x | Společnost

František Sentenský

Trošku jiný pohled na zrádce

Moje osobní zážitky a názory jsou cenzurované. Přesto, že se časem ukazují jako pravdivé. Např. článek o sebevraždách dětí v souvislosti s "opatřeními". Dnes se chci podívat na zrádce a vlastizrádce. Z dost jiného úhlu pohledu.

23.2.2022 v 10:41 | Karma: 13,25 | Přečteno: 1006x | Diskuse| Společnost

František Sentenský

Král je nahý. Vidí to už skoro všichni - proč ale vlastně mlčí?

Byly doby, kdy jsem si se svými názory připadal hodně osamocen. Nyní už je tu doba, na kterou jsem se moc netěšil, ale beru ji jako nutné zlo.

6.12.2021 v 9:59 | Karma: 21,96 | Přečteno: 1819x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Neuvěřitelně hutný dokument - nebudete věřit vlastním očím! (Cenzurováno!)

Chtěl bych veřejnost upozornit na dokument, posbíraný výhradně(!) z dostupných veřejných zdrojů, které si každý může sám hravě ověřit. Podařilo se nepředstavitelné - do 1 hodiny shrnout základní strukturu mocných současného světa

16.11.2021 v 9:18 | Karma: 18,85 | Přečteno: 825x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Železniční koridor mezi Ostravou a Slovenskem stál, vlak tam srazil člověka

28. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  12:22

Nehoda v neděli dopoledne téměř dvě hodiny komplikovala provoz na hlavním železničním koridoru mezi...

Benda, Rouček, Dryml a další. Do europarlamentu kandidují známá jména

28. dubna 2024

Premium Nejen politickými proklamacemi a sliby lákají strany voliče. Součástí kampaní jsou i známé tváře....

Ukrajinská armáda na frontě postupně míří k bankrotu, varuje analytik

28. dubna 2024

Podcast Ukrajinská armáda na frontě čelí čím dál většímu tlaku. Především v Donbasu je situace kritická....

VIDEO: Paraglider se zřítil ze třiceti metrů na poušť. Sám si zavolal záchranku

28. dubna 2024  11:45

Třiatřicetiletý Anthony Vella testoval nad texaskou pouští severozápadně od Austinu motor BGD Luna...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik