Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J16a31n 45P92a38v86l32í47k

30. 3. 2020 15:43

Stanovil jste si podmínku pro diskusi, že zapojit se může jenom ten, kdo jakousi knihu četl, aby jeho výpověď mohla být brána vážně. Já vážně pochybuji, že taková kniha existuje.

A ta závěrečná pasáž o německé kulce polským důstojníkům v Katyni je stejná sprosťárna jako zpochybňovat holokaust.

2 0
možnosti

Žijeme v době postfaktické, kdy zpochybňujeme vše, úplně vše. Cena pravdy se nám ztrácí! A na hledání zdrojů nemáme čas! Vše letí závratnou rychlostí vpřed! Spousta desinformačních serverů toho zneužívá. Chrlí guláš ze lží, poloptavd a sporných pravd. Bohužel i vědci se dávají do služeb ideologií! I vědecké práce se nám řítí na zcestí! Zejména pak nejen absolventské práce, ale i práce k potvrzení docentury a profesury!

Jak na to reagují prostí lidé? Ideologickým stoupenectvím! Bez přemýšlení se přidávají k té či opačné partě! To bude zjevné i ve Vaší diskusi pod Vaším článkem!

:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik