Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Bureše mám nejspíš podobný názor jako vy - ovšem nikoliv z důvodů, o kterých píšete. Hlavně proto, že jaksi tisíckrát přeháníte. Proč by děti, které něchodí pár měsíců do školy a i většinu kroužků mají online, měly zkaženou budoucnost? Mám sedm vnoučat - všech pět školních výuku zvládá, kroužky mají přes net, pohybu mají díky rodičům tak dost, byly i na horách, ta pětiletá se naučila lyžovat na kopci kousek od Prahy... Všechno je to o rodičích, o jejich přístupu... a taky o tom, jestli je pro ně důležitější, aby děti měly ještě dalších 10 let babičky a dědečky - a "zaplatí" za to tím, že si letos nezalyžují a místo s partou kamarádů se vídají třeba jen s jedním. A nebo jestli je jim jedno, že prarodiče pomřou, aby jejich děti nebyly ani nijak "omezovány".

1 2
možnosti

Vlastně mají dnes ty děti záviděníhodný život - do školy nechodí už skoro rok, kroužky přes net (to musí být zajímavé např. pro kroužky taneční, sportovní apod., ;-D), ZUŠ vlastně taky přes net. ;-D, intenzivní a pravidelný sociální kontakt už je asi přežitkem stejně tak jako jasně daný pravidelný režim dne ... a můžeme pokračovat donekonečna.

Spousta jejich rodičů je už ekonomicky i psychicky na dně, razantně se zvyšuje úmrtí (nejen seniorů!) na zanedbanou zdravotní péči, počet sebevražd trojnásobný, státní dluh astronomicky stoupá.... čeho se asi ještě dočkají? Zapomeňte, že se o nějaké "letos" určitě nejedná! Mnozí z těch, kteří uvažují jako vy, to vůbec nejsou schopni ani domyslet! Kdo nemyslí jen na sebe, je mu naprosto jasné, že tu s takovou vlastně "v klidu" zanecháme našim dětem spálenou zemi. To vám, p. Šporková, asi nevadí, že? 8-o

Já bych s dnešními dětmi a mladými lidmi tedy neměnil ani za nic!

0 0
možnosti

Vynikající, naprosto pravdivé!R^R^R^

Ta celková nezodpovědnost nejen politiků, ale především vyděšených coviďáků vůči mladé generaci je přímo děsivá.

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik