Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Znovu typické - zloděj křičí chyťte zloděje. Opět vidíme stejný vzorec: žádný argumet, ale odmítám diskutovat. O čem? Vždyť jste mi nic nevyvracel. Jen že mozek nepotřebuje kyslík. Tím jste se sám zařadil. Lidi vážně nejsou idioti. Ale klidně pojďme dál. Máme tady úplně učebnicový příklad práce novodobých "elfů". Lidí bez vlastního názoru. Názor je totiž vždy "něčím" podložen. Ta "vaše zkušenost" bude jistě převzatá z otázek pana hlodavce nebo něčeho podobného. Kdyby byla vaše, už byste mi vysvětloval aspoň něco. I třeba tu blbost s mozkem. Třeba proto, že potápěči vydrží bez dýchání i přes 10 minut (což je mimochodem pravda). Prostě aspoň něco! Klidně veleblbost, ale aspoň něco! Tak do mě - co tam teda vlastně máte?

Je to opravdu super - krystalický případ práce "našich" médií. Znovu musím poděkovat. Sám bych nevěděl, jak to lidem ukázat jasněji.

1 0
možnosti
Foto

"Dochází u nich (bez urážky - je to čistě fyziologická záležitost) k tak rozsáhlému poškození mozku (a zároveň imunity), že diskuze nemá smysl."

Je mnoho možností, co z té snůšky nesmyslů vybrat jako charakteristiku, mně se však zalíbila tahle pasáž, v níž zcela hloupě někoho obviňujete z biologických pochodů, které evidentně ve velkém proběhly právě u vás.

To není obhajoba vlády, ta sestava ovčích diletantů si to nezaslouží. To je výhradně popis autorovy mezní dekompenzace.Rv

0 0
možnosti

Typické. Naučíme se jedno "vzdělané slovo" a myslíme si, že ohromíme svět. Přičemž jsme, Pavle Macháčku, nepoužili ani jeden (!) argument. Kdybych vás za tohle měl platit já, požadoval bych vrácení peněz. Co jste nám vlastně sdělil? Že se mnou nesouhlasíte. Jistě. A dál? Nebo spíš proč? Jakože se mozek nedostatkem kyslíku nepoškodí? Nebo že změna hormonální činnosti (strachem vyvolaná vysoká produkce adrenalinu) nepoškodí mozek ani imunitu? O cévním systému nemluvě. Panebože! To si vážně myslíte, že jsou všichni idioti? Ale samozřejmě. Platí vás za to, tak píšete. Nebo je to snad z vaší vlastní hlavy?

Jste přesně ten případ, kde diskuze nemá smysl. Žádný argument, žádný příspěvek do diskuze. Ale skvělý příklad pro ostatní, jak se dá s lidmi manipulovat. Všímejte si toho. Nějak podobně to dělají i média. Pak si "chytráci" přijdou "in", že mluví jako borec z TV. Nebo má stejné noty jako borec z TV. Ve finále to vyjde na stejno. Takže vlastně - děkuju za učebnicový příklad.

1 0
možnosti

Naprostý souhlas, pane autore!R^

1 0
možnosti
Foto

Celkem souhlas. Jediné v čem se asi mýlíte, je to, že oni z toho nic nemají. Mají a rozhodně to nejsou drobné. Politici, zvláště ti kterým pod rukama tečou biliony rozpočtu, ti zažívají Klondike a budou dělat vše pro to, aby to pokračovalo až do voleb.

3 0
možnosti

Františku to jste mě nepochopil. Tohle vůbec neřeším, protože to je očividné. Teď jsou právě čuníci puštěni ze řetězu a mohou žrát co najdou. Ale zabijačka se blíží. Neb jak už všichni známe: na každou svini se vaří voda. A čuník to obvyle zjistí, až když je pozdě. To je právě ten zásadní rozdíl mezi svobodným a uvažujícím člověkem a čunětem.

Převedeno do reálu: teď to vše rozbijete, abychom to pak dostali na zlatém podnose a bez starostí. My za to přece nemůžeme, že?

0 0
možnosti

Ano takto působí uzavření lidí doma.

3 0
možnosti
Foto

no, kdyby tohle váš výtvor Gándhí četl, hořce by nad vámi zaplakal

2 0
možnosti
Foto

P.S. jak jste dospěl k přesvědčení, že podpindostníci je krásný pojem???8-o8-o

0 0
možnosti

Dobrý den. Měl byste tam na tu mafii vlítnout a pořádně jim to nandat a vytmavit. Do tří dnů by byl jistě klid.

3 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik