Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prymula je atestovaný epidemiolog vy tvrdite, že neni epidemiolog tudíž lžete.

Celý váš článek je na dojmologie postavená manipulace.

0 0
možnosti
Foto

I87v53o 42C55i16l94i52c22h

11. 7. 2021 18:43

Souhlas a karma R^ Moc hezky jim ten úředník nastavil zrcadlo a dal ochutnat jejich vlastní medicíny :-)

6 2
možnosti
VB

Dnes se kdekdo prohlašuje za epidemiologa, např. i lékaři, kteří si prostě tuto oblast vzali ve své nemocnici, ale nejsou cvičeni na větší rozměr. Ono v zásadě stačí sledovat práci příslušných odborných institucí v Německu a Rakousku, můžete od nich aplikovat jejich modely - předpovědi pro nejbližší měsíce na základě obdobných dat, jaká jsou v ČR. Takže ani varianty viru nemusíme řešit specificky českou, tj. horší cestou. A hlavně mi vadí určitý střet zájmů u tzv. odborníků, kteří radí ministrovi zdravotnictví, a jejich podřízení se momentálnímu přání mocných.

0 1
možnosti
FS

Jak nám to pěkně ovečky hlídají vlastního řezníka. Nikdy bych nevěřil, že je něco takového možné. Lidská důstojnost pod bodem mrazu. Jen nemnohým zde v diskuzi neunikla podstata problému.

1 0
možnosti
PV

Vam asi doma v mladi nerikali, ze kdyz vsichni skoci do studny, tak vy se po nich opicit nemusite. Podivny pohled na moralku. Co komu chcete vycitat, kdyz byste se nejspis zachoval na jeho pozici stejne. Klasicky vysledek socialisticke vychovy. Ano, chovejme se vsichni jako diva zver, tim opravdu posuneme spolecnost kupredu R^:-/.

3 1
možnosti
PV

P26a54v42e50l 73V61é42b17r

11. 7. 2021 13:45

Aby zlo triumfovalo stačí, aby ti slušní neudělali nic.

11 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik