Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že se ta "naočkovanost" (zde metaforická) národa nezastaví ani u dětí, je opravdu smutné. Že si každý může nechat píchat do sebe, co uzná za vhodné, je jedna věc, ale aplikovat či nechat aplikovat svoje (na manipulaci a vlastní intelektuální lenosti založené) přesvědčení i na život někoho jiného – najmě vlastní děti! – je za hranicí čehokoli únosného, zvláště když ta věc je pro ně minimálně nepotřebná (spíše však vyloženě kontraproduktivní a z dlouhodobého hlediska pravděpodobně nebezpečná) a sama o sobě je ve fázi pokusu, přičemž negativní odezvy, ač médii usilovně zamlčovány, se ve znepokojivých číslech projevují. O sociálním a psychickém dopadu nemluvě.

Karma.

5 0
možnosti
Foto

Je znát, že hrdinně a s plným nasazením udělujete "hraběcí" rady jiným. A vaším "kvalifikovaným exkurzem" do oblasti práva je zbytečné se zabývat.

0 3
možnosti
FS

Od začátku tvrdím a křičím, že vše je jen záměr někoho, koho neznáme. A že jen děláme užitečné idioty jiným. Tady o tom máte důkazy: https://sentensky.blog.idnes.cz/

Vy jste tam také od začátku - jen v jiném vlaku. A pořád se vám výhled z okénka líbí co? Nebo vlastně - máte plné stoly, co byste koukal z okénka, že?

0 0
možnosti
IB

I83v87o 44B50o78u52š40e

3. 9. 2021 9:27

Jak vy vlastne definujete epidemii? A jak zdravy rozum?

1 4
možnosti
Foto

Nejde o to, jak ji definuje autor. Jde o oficiální definici. U nás je to 1600–1800 případů na sto tisíc obyvatel. Víte, kolik jich tu podle MZ máme ke včerejšku? Celých 26.

Ano, zdravý rozum... kam se poděl. Ale my jedeme v tom "co kdyby", že jo. To se dá dělat klidně ještě deset let...

2 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik