Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podívejte se např. tady na toho zoufalce: https://jaroslavflegr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777955

Prý vakcíny proti vážnému kovidu fungují. Tisíckrát prokázaná lež a cenzuruje ho někdo? Co je ještě třeba udělat, aby se lidi probrali? Asi nic. Prostě mají smůlu.

1 0
možnosti

Dovolte mi ještě připojit diskuzi odjinud na stejné téma:

Dotaz:

Viděl jsem, a to, co mi tam chybí, je jedna jediná věc... jak z toho? Pomocí těch prostředků a technologií, které oni vlastní?

Odpověď:

P { margin-bottom: 0.08in }

1) hlavně se z toho neposr..t. Pak jen pomalu ignorovat vše, co nám předkládají. Pokud např. nepřestaneme nosit roušky, budeme je nosit do smrti. Možná i do rakve nám je dají. Byl by to černý humor, kdyby to na Slovensku nezkoušeli protlačit.

2) Je třeba si uvědomit, že jejich slouhové (a to vč. lidí v jejich soukromých armádách), jsou ze své podstaty zbabělci. O politicích nemluvě. Pokud ucítí, že proti nim jde opravdu velká masa lidí, dobře vědí, kolik kulí mají v zásobníku a že to stačit nebude. To samé se sklady materiálu, podniky, sklady zbraní a i bankami. Oni tam nemohou všude být osobně. Vše je postavené na tom, že jim hlupáčci slouží. Ale až před nimi bude stáv dav lidí? ... Budou je chránit ti vlastizrádci z médií s puškou v ruce a s ohněm v srdci? Těžko, že?

3) Teď je potřeba na ně svítit, svítit a svítit.

4) Už nemá smysl nikoho zachraňovat. Kdo dosud neprohlédl, má smůlu. Postarejte se o sebe a svojí rodinu a sviťte, sviťte, sviťte. Pokud nebudete mít postaráno o své blízké, v každém konfliktu budete jen přítěž.

5) Bude zle. Není otázka jestli, ale kdy a jak moc. A to je tak trošku i na nás.

Takže ve finále bych to tak černě neviděl. Ale opakuji: je jen na nás, jak daleko je necháme dojít. Čím dál to bude, tím to pak bude horší.

0 0
možnosti

... ono stačí být jen lehce empatický jak by to člověk asi dělal kdyby měl miliardové obraty a media a chtěl někomu něco namluvit - od reklamy až po timing skutečných politických událostí a jejich virtuálního odrazu. Možná by šlo si i založit média a interpretovat odraz skutečného dění v jiných médiích. A pokud by to začala dělat všechny vznikala by dokonalá virtuální realita a stačilo by si propojit reálné události a jejich mediální obraz např. jako Pandora Papers jako takové virtuální noviny která jsou vydaná v jiných médiích a jak to interpretují postavy v jiném médiu ... a ten který to interpertuje jako virtuální realitu je nejblíže skutečnosti ... a ten co ve virtuálním mediu navíc interpretuje jinou virtuální událost jako třeba mediální kříže na Staromáku je snad už snad posel z čistě virtuální budoucnosti a vnořen jen do svého snu. A pak do toho ještě články v mediích zda naše realita není jen simulace jako by naše myšlení na které jsme odkázaní nebylo součástí reality ... jo blogy jsou asi tak nejlepší zdroj virtuální reality ... stačí se rozhodnout v jaké virtuální realitě chceme žít. A nebo to vypnout a vrátit se do reality. Od centralizované virtuální reality Bible ke knihtisku k Papers papers až k internetovým médiám a blogům. V podstatě je opravdu o vytvoření lepší virtuality které budou lidé jen ochotni jen uvěřit. Jinak R^

1 0
možnosti

... sdělili nějaký důvod cenzury nebo to je stáhly?

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik