Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Blahoslavení chudí duchem – křesťané – kreténi

Roztomilé nepochopení učení Ježíšova vytvořilo medicinský pojem, který v dnešní době má až cynickou paralelu se stavem naší mysli. Z latinského christianus se přes stfr. crestien a fr. chrétien, stal současný kretén.

My si to označení zasloužíme více než by nám bylo milo.

Myslíte, že ne? Tak mi zkuste oponovat.

Jsme ohroženi nemocí tak smrtelnou, že si musíme dělat testy, abychom zjistili, že ji vůbec máme.

Nestačím se divit ani dále – víme, že se vir přenáší neskutečně rychle. Víme jak působí a víme jaká jsou zdravotní rizika. Víme, že bezpříznakoví pacienti jsou relativně málo nebezpeční. Víme toho zkrátka dost na to, abychom mohli použít zdravý rozum: cítíš se mizerně? Zůstaň doma. Přitíží se ti? Zavolej si doktora. Když to není nutné, nikam nechoď.

 

To velí rozum. A co velí naši páni politici? Zdůrazňuji - politici. Ne odborníci!

Kromě už notoricky propraných nesmyslů přišli s další lahůdkou – zákaz vycházení v noci. Opravdu?! Kdo tohle vymýšlí? To jakože zákeřné viry vychází za tmy a čekají na “davy neopatrných chodců”? A stačí si sebou vzít psa, vir se lekne a nezaútočí? To je tak strašně pitomé, že se ani nechce věřit. Ale připomíná to vznik sousloví homo sapiens sapiens. To sapiens (moudrý), tam musí být dvakrát, protože až opakovaná lež je pravdou.

Tady bych chtěl upozornit na učení Junga, Adlera a jiných. Ti objevili, že jejich klienty tíží mravní břemeno, které má kořeny v nepravdě. Všichni tito myslitelé konstatovali totéž – lež křiví strukturu bytí. Nepravda kazí duši i stát a jeden typ zkaženosti posiluje a živí druhý. My tomu pomáháme. Vymyslí na nás jednu lež a my nad tím mávneme rukou. Přijde druhá, ale my už si zvykli lež tolerovat. V bláhové naději, že toto bylo naposled. Přijdeme o kus sebe a protivník posiluje. Zlo a lež však nikdy nepřestane. Zabere jakýkoliv prostor, který mu necháme k dispozici. A teď má obrovský prostor, žádné zábrany a minimum statečných, kteří se mu staví do cesty.

 

Dál je to obecně známé, pojďme jen popsat pár příkladů bez stupidní korektnosti.

 

Všichni povinně na testy! Proboha proč? Vždyť přeci víme (teda vědí to ti, co titul z medicíny nenašli na hnoji a také ti, co nepřestali používat zdravý rozum), že kdyby se už minulý týden totálně všechno a všichni zavřeli, tak kulminace nastane kolem 11.11.2020! To znamená, že teď bude nákaza stejně ještě 14 dní stoupat a žádné opatření to neovlivní. Ale je to dobré pro oblbování “křesťanů”. Navíc se pořád bavíme prakticky o chřipce, která se sice šíří rychleji, ale na počet úmrtí je slabší než její běžná sestra, byť přírodního původu. A to i když přijmu mainstreamové statistiky, na nichž je pravdivý jen nadpis: Statistika!

 

Počty nakažených ve frontě na test. Tady je přece přirozeně riziko nákazy mnohem větší než večer v hospodě. Tam ale nesmím. Zase – “křesťani”. Když mi bude špatně, půjdu večer do hospody? Jenže co kdybych si dal s kámošema slivovičku a vir tak zlikvidoval osvědčeným lidovým postupem ještě dřív než na mě začne něco zkoušet? Kde pak vezmeme ty mrtvé?

 

Populace se stejně dřív nebo později promořit musí. Tento virus takovou ambici rozhodně má. Jelikož má neuvěřitelné replikační schopnosti. A protože má zrovna tyto replikační schopnosti, je jakákoliv vakcinace proti němu naprosto nesmyslná. Přesto máme na stole povinné očkování!

 

Počkejme si tedy, kdo vyleze s problémem vakcinace nebo dokonce povinné vakcinace. Nesplete se, pokud ho označíte buď za idiota a/nebo Vašeho/našeho společného nepřítele. Doporučuji nahlédnout do historie, co tito propagátoři očkování už mají ve světě za sebou. Nebudete se stačit divit.

 

Virus sice vypustili do světa lidé, ale musíme nechat přírodu (a svoje těla) aby se o něj postarala. Ona na to nástroje má. Říká se jim imunita. K tomu připočítejme ještě obrovský replikační výkon viru, kterým se vir odstraní ze světa sám. Pokud tedy nebudou dodávány do systému stále nové upgrady z laboratoří – což se v souvislosti s pobytem “spřátelených” vojenských(!) odborníků jeví jako velmi pravděpodobné.

 

A na druhou stranu: víte, jak imunitu nejvíc oslabíte? Špatným jídlem, resp. chemií v jídle (chemie v jídle může v důsledku zhruba za 80% onemocnění – proč nikdo neřve? Proč Hygiena mlčí? Co Státní zemědělská a potravinářská inspekce? Nejen tyto instituce mají už 20 let řvát jak tygři. Slyšel jste je někdo? K čemu je teda máme? 80%!), nedostatečným dýcháním (např. skrz roušky), stresem a strachem (např. z dalších “pozitivních” případů. Ale viděl jste někdo statistiku opravdu nemocných?).

 

Řekněte mi – to je divné vážně jenom mě? Že všechna opatření nám programově spíš škodí? A to co nám skutečně škodí, probíhá veřejně nerušeně dále?

 

Samozřejmě, že lékařský personál je přetížený. Zvlášť když na něj přenášíme nesmyslnou agendu. Navíc po každém pozitivním pacientovi musí desinfikovat celou sanitku, čekárnu, ordinaci atd.

Je jasné, že daleko větší škody nejen na zdraví, ale i na životech lidí jdou na vrub neadekvátním opatřením. Zrušené operace, přetížený personál, vystresovaní občané.

Mohl bych pokračovat o neprůkaznosti testů, falešných diagnozách na úmrtních listech, pozitivní papaye, koze i ovci a tak dále.

 

Ale přece už z výše uvedeného je jasné, že tady jde o všechno možné, jen ne o zdraví lidí!

 

Když se na to podívám z takového úhlu pohledu, aby to všechno dávalo smysl, vidím jediný. Co nejvíc škodit, co možná nejvíc rozsévat strach a co nejméně pomáhat. Protože strach a mrtví být musí. Jinak by celá tahle bublina splaskla na nechutnou grotesku, kterou už dávno bez pochyb stejně je. S veškerou úctou k lékařům a sestrám. Ti ovšem sami dobře vědí, že je něco hodně špatně a sami na to statečně upozorňují. Avšak! Moc médií mají v rukou bohužel ti špatní. Takové dobré poznávací znamení těch špatných je, že se úplně bytostně bojí říct pravdu. Něco jako čert a svěcená voda. Hromadí lež na lež a jejich argumentační síla je jen v tom, že lež opakují pořád dokola.

 

Podívejme, kdo vlastně jsou ti špatní. Nebudu se rozpakovat a úplně klidně to, co se teď děje označím za válku a tuto válku označím za boj mezi silami zla a dobra.

 

Protože jsme “křesťané”, tak je nás moc jednoduché obelhat. Je to mnohem jednodušší, než někomu vysvětlit, že je obelháván. Pravda byla, je a bude vždy zesměšňována. Zvláště ta, co se nehodí. To je taky léty prověřená úspěšná strategie. A naše největší slabina.

 

Takže ti špatní. Zapomeňte na konspirační teorie, tajné spolky apod. To klidně pusťte z hlavy. Jde o obyčejné (připusťme však, že úspěšné) zločince, kteří nakradli a naloupili ohromné množství majetku. (Zájemce o tuto problematiku odkážu na studium Východoindických společností, reálných pirátů, lovců otroků atd. Později se připojili úspěšní mafiáni, vyděrači, loupežníci, lichváři, ... ) Vžijte se do jejich situace. Mají obrovské majetky, ale za krkem kata. Takže potřebují svá jmění legalizovat. Částečně se možná chtějí polepšit, částečně zjišťují, že by se dalo loupit daleko víc a beztrestně. Mají před sebou poslední dvě překážky – veřejné mínění a šlechtu. I kdyby byli sebebohatší, k moci se nedostanou. Ledaže by? Ano správně! Kdo dával ve škole pozor, na světě byly první barevné revoluce – Holandsko, Francie, Spojené státy. Po zmanipulování veřejného mínění a uvedení země do chaosu. Říjnová přišla později, když se už velcí hráči usadili a začali se rozhlížet, kde by ještě mohli něco ukrást. Tenkrát “vypustili z lahve” Bronštejna. Dobře si také všímejte, že se už začaly krást celé země. Nebudu tady zabíhat do detailů. Jsou veřejně přístupné. Kdo bude chtít, najde si je. Ale všem už by mělo docvaknout, že to dodnes funguje po celém světě stejně. I to, jakou roli v tom všem hrála a hrají média.

 

Pojďme se ještě podívat na slouhy těch špatných. Protože my se tady potkáváme prakticky jen s nimi. Pro ty je vytvořeno úplně dokonalé prostředí. Takový človíček má pocit obrovské moci, ten je ovšem iluzorní. Zároveň nemá žádnou odpovědnost za své činy. To už je bohužel velmi reálné. Koho takové prostředí může nasát? Jistě – lidi z pohledu morálního všehoschopné a z pohledu praktického naprosto marné. A když jako ti špatní tisknete peníze (na koho je to moc, tak třeba rozdáváte dotace), tak víc nepotřebujete. A že se mezi vlky čas od času dostane někdo, kdo tam být neměl? To je jen chyba v Matrixu, se kterou se dá pracovat.

 

Ale copak se to stalo s námi? My (myslím ČR) už jsme ukradení (nejspíš i sami sobě). Na svobodu si už jen hrajeme a pár “křesťanů” tomu možná ještě i věří. Tak o co tady jde? Řekl bych, že jsme vybraní jako laboratorní krysy, na kterých se vyzkouší nový systém vládnutí. Tady se asi rozdělíte na dva tábory – jedni stále nevěří, že by něco takového vůbec bylo možné a druzí podotknou, proč by na nás měli něco zkoušet, když už nás stejně ukradli?

 

To je správná otázka, ale odpověď asi nebude příliš srozumitelná. Ti špatní totiž nemají spojení s intuicí. Z důvodů, které tady není prostor rozebírat. Jsou jen nadrůměrně inteligentní, ale jinak jsou to bytosti vnitřně znetvořené. Duševní skřeti v pravém slova smyslu. Skuteční psychopaté a sociopaté. Někoho možná pobavila i zmínka o inteligenci, když si před očima přehrál tu naší slavnou sestavu. Úplně bych je však nepodceňoval. I když je to, v lepším případě, čtvrtá nebo pátá lajna, když mi dovolíte sportovní terminologii. Ale ani to není přesné, protože ti viditelní, to jsou opravdu jen slouhové, kterým bylo dovoleno pomáhat pánům. A tito slouhové mají zadání a vědí jaká je odměna. A také vědí, co je čeká, když neuspějí. Slouhové jsou zkrátka třeba. Musí ale samozřejmě být velmi dobře ovladatelní – ideálně tedy morálně problematičtí. Protože co je to za člověka, co za pár zlatých zradí svojí zem a svůj národ? Když se dobře podíváte, je cítit, že i u špatných pociťují personální problémy. O to víc musí bolet, když se jim jeden klíčový hráč sám vyšachuje. A zdá se, že další důležitý hráč začal zjišťovat, že by o to, co si už “naspořil”, mohl reálně přijít a tak vlastně pořádně neví, za koho má teď kopat.

 

Kdo by ale teď mohl pomoci? Sami lékaři samozřejmě. Dobře vědí, jak funguje světová farmacie. Jenže to, čemu byli vystaveni dosud, je trošku něco jiného než prodat celou zem a budoucnost svých dětí. Očekávám tedy, že budou slyšet čím dál častěji. Spousty se jich už odvážily a snad si i ostatní vzpomenou, proč vlastně šli na medicínu.

 

Ale vše bude zbytečné, pokud se nepřidáme my. Obyčejní lidé, kteří jsme pro ty nahoře jen statistický údaj. Je náš život jen čárka ve statistice? Ovšemže ne. Tak se tak ale přestaňme chovat. Přestaňme hrát ty jejich hry. Ignorujme nesmysly, kterými nás bombardují. Když se probereme, sami budeme vědět, kde zjistit pravdivé informace a jak se chránit.

 

Zůstaňme ještě chvilku v pohádce. Věřte nevěřte – ta naše kotlinka je celosvětově strategicky nesmírně významné místo. Můžete si dát za domácí úkol zjistit, kdo všechno řekl, že kdo drží Prahu, ovládá celou Evropu. Nebo něco v tom smyslu.

Další důležitá věc je, že my Češi (s prominutím do toho zahrnuji i přátele z Moravy a vůbec ze zemí bývalé koruny České. Tak to myslím, i když používám zkratku ČR.), často přicházíme s elegantními a jednoduchými řešeními, která jsou spojena právě spíš s intuicí a selským rozumem. Inteligence nám neschází, ale ta tyto nápady nenosí. Ta je umí jen dopracovat a, bohužel, zneužít.

Pokud to tedy má začít, tak pro ty špatné je to v ČR ideální. Protože zabijí dvě mouchy jednou ranou. Zbaví se nepředvídatelného živlu Českého a přitom si s minimálními náklady vyzkouší, jak to bude fungovat a jak dlouho bude klást obyvatelstvo odpor. My jsme je myslím velmi zklamali, protože asi alespoň malý odpor se od nás čekal. Takže námi budou pohrdat ještě víc než dosud. No holt už to s náma není, jako za stara. Kdo měl ještě relativně nedávno ve své armádě Čechy, byl už napůl vítěz. Někdy stačilo jen slyšet zpěvy České armády a nepřítel se obrátil na útěk.

 

Kam se to všechno ztratilo? Nechali jsme se obelhat a ukolébat. Celá ta šaškárna s listopadem 89! Vlastizrádce dodnes oslavujeme místo toho, abychom s nima dělali to, co se s nima dělat prostě musí! Figurkám, rodinám zpřátelených s nacisty, dáváme majetky. Rád bych při té příležitosti upozornil na výrok nejmenovaného “knížete”, který “své” uklidňoval slovy: ”Češi už brzy budou rýt držkou v zemi. Brzy Vám vrátíme všechno.” Tak čemu se divit? Nejsme my prostě “křesťané”?

 

Když už jsme se dostali ke křesťanům, měl bych uvézt na pravou míru jeden citát z našich knih. Nastav druhou tvář.

Prosím o Vaší plnou pozornost. To neznamená, nechat se otloukat do nekonečna a říkat si, pán bůh se o mě postará. To se snažili zločinci v kněžském rouchu (a těch bylo, je a ještě bude!) vtlouct do hlavy svým ovečkám, aby je mohli beztrestně zneužívat. I zde je to propojení mocí snadno čitelné. Nechci tím ale říct, že nemám mít důvěru ve stvořitele. Ale důvěra nedůvěra, když vylezu na mráz v trenýrkách, tak mě asi žádná důvěra nezachrání. Když vlezu do klece s hladovými lvy, že si je chci jen pohladit, tak mi asi také důvěra nepomůže. Jsme rozumné myslící bytosti s určitou mírou samostatnosti, v níž je nám dovoleno se pohybovat. Pokud vše činím v dobré víře, mohu počítat s ochranou stvořitele. Pokud sám sebe ochráním adekvátně situaci. Nastavit druhou tvář znamená něco jiného. Znamená to nepouštět si útoky těch špatných do sebe a nebudit v sobě vztek, agresi a vůbec špatné emoce/energie obecně. Na ty zlé se nezlobte. Protože “sami nevědí, co činí”. Ale rozhodně jim zabraňte, aby tak činili dále! A nezapomeňte: “Kdo vidí a nečiní, jakoby sám činil.”

 

Zkrátka a dobře, Gin je už z láhve vypuštěn. Zpět vzít nelze. Naše včely, které jsme svým kreténismem a nenasytností dostali do stavu, že samy už přežít mohou jen těžko, by o tom mohly vyprávět. O našich lesích, půdě a vodních zdrojích nemluvě. To vše má jednoho společného jmenovatele. Lži a nenasytnost “špatných” a naivitu hraničící s kreténismem nás obyčejných. A také jeden společný důsledek - konec nás všech. V tom se psychopat liší od hlupáka. Hlupák si je schopen uvědomit, že to, co právě dělá, ukončí jeho život.

 

A nezapomeňte. Tady už není co ukrást. Jen odstranit z cesty poslední potenciální zdroj problémů. To jest – nás.

 

Zůstává poslední otázka. Je tohle skutečně náš konec?

 

Tak s takovým koncem si uděláme akorát tak parádní ostudu.

Autor: František Sentenský | čtvrtek 29.10.2020 8:21 | karma článku: 19,06 | přečteno: 852x
  • Další články autora

František Sentenský

Blíží se výročí osvobození

Přečetl jsem si velice zajímavé články v revue Přísně tajné o situaci v ČR v letech 38 až 39. Úplně mě mrazí, že kolektivní západ vlastně nyní dělá naprosto(sic!) stejné kroky jako tenkrát. Jen v jiných kulisách.

22.3.2024 v 17:21 | Karma: 7,40 | Přečteno: 197x | Společnost

František Sentenský

Pozor na falešné proroky

V souvislosti se stávkou učitelů a se záměrem odborového předáka středuly převzít iniciativu a nechat stávku vyšumnět, chci upozornit, že se stejná hra hraje na nejvyšší úrovni.

26.11.2023 v 16:44 | Karma: 0 | Přečteno: 38x | Společnost

František Sentenský

Stávka - školské odbory nám ukázaly cestu - ale pozor na falešnou hru jiných

Školské odbory pod vedením svého předáka Dobšíka vyvolaly zítřejší (27.11.2023) stávku pracovníků škol. Pro upřesnění - nejde v ní o platy učitelů, ale o další snižování kvality výuky.

26.11.2023 v 9:39 | Karma: 0 | Přečteno: 34x | Společnost

František Sentenský

Trošku jiný pohled na zrádce

Moje osobní zážitky a názory jsou cenzurované. Přesto, že se časem ukazují jako pravdivé. Např. článek o sebevraždách dětí v souvislosti s "opatřeními". Dnes se chci podívat na zrádce a vlastizrádce. Z dost jiného úhlu pohledu.

23.2.2022 v 10:41 | Karma: 13,25 | Přečteno: 1005x | Diskuse| Společnost

František Sentenský

Král je nahý. Vidí to už skoro všichni - proč ale vlastně mlčí?

Byly doby, kdy jsem si se svými názory připadal hodně osamocen. Nyní už je tu doba, na kterou jsem se moc netěšil, ale beru ji jako nutné zlo.

6.12.2021 v 9:59 | Karma: 21,96 | Přečteno: 1819x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Neuvěřitelně hutný dokument - nebudete věřit vlastním očím! (Cenzurováno!)

Chtěl bych veřejnost upozornit na dokument, posbíraný výhradně(!) z dostupných veřejných zdrojů, které si každý může sám hravě ověřit. Podařilo se nepředstavitelné - do 1 hodiny shrnout základní strukturu mocných současného světa

16.11.2021 v 9:18 | Karma: 18,85 | Přečteno: 825x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Jednoznační vítězové voleb - cenzura a lži (Cenzurováno)

Letos jsme si k volbám "čuchli" hodně zblízka. Věděli jsme, že politika je žumpa plná exkrementů. S tím vědomím jsme do toho šli. Skutečnost je ale daleko horší než byly naše nejhorší představy.

15.10.2021 v 9:47 | Karma: 24,39 | Přečteno: 758x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Kdo dřív zničí lidstvo - Bůh nebo Satan? (Cenzurováno)

Mám moc rád pohádky. Jsou to nejpravdivější příběhy současnosti. Říká se, že v nich jsou ukryty vzkazy, které by jinak skončily na hranici inkvizice. Můžeme názorně sledovat boj dobra se zlem, s poučením do reálného života.

13.10.2021 v 9:20 | Karma: 14,07 | Přečteno: 546x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Tak tomu bych ani ve snu nevěřil

93% voličů, tedy více než pěti milionům lidí (!), se líbí současný stav a směřování státu - segregace, roušky, lockdowny, očkování, rozkrádání státu na stojato, green deal, energetická krize, rozjíždějící se inflace, ...

10.10.2021 v 9:15 | Karma: 34,68 | Přečteno: 4231x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Je přirozené lhát nebo mluvit pravdu?

Na otočení správné odpovědi je postavena architektura zločineckých mocenských struktur. Jakých? To nechť si každý doplní dle stupně svého poznání.

7.10.2021 v 9:13 | Karma: 18,19 | Přečteno: 569x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Princip padajícího lejna v době právní nouze

Vážné varování a rada všem pedagogům (a nejen jim). Slyšíme, jak se každý vakcinista a rouškista odvolává na různé dokumenty a "stavy". Pravda je však taková, že žádné skutečné dokumenty a "stavy", právně závazné, neexistují.

3.9.2021 v 9:16 | Karma: 22,62 | Přečteno: 587x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Jak poznat rozdíl mezi spontánním mítingem a demonstrací na objednávku?

Spontánní akce mají jasné příčiny, ale proč by si někdo něco podobného platil? A proč se média, místo "nezávislé" žurnalistiky, vrhla na manipulaci s veřejným míněním? Nemají nějaký kodex? Odpovědnost? Nemají čest? Kdo je hlídá?

30.8.2021 v 10:26 | Karma: 27,03 | Přečteno: 789x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Pozor! Hrozí útok šavlozubého tygra!

Opevněte svoje domovy, nevycházejte ven, držte svoje děti dále od oken a domácí mazlíčky a drobnou zvěř zabarikádujte ve sklepě. Jinak nepřežijete!

27.8.2021 v 13:20 | Karma: 20,28 | Přečteno: 646x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Mexická vlna

Možná je to jen přání otcem myšlenky, ale zdá se, že hráz se hroutí a mexická vlna se už rozjela. Je to vidět na "průzkumech" i na zoufalé argumentaci koronavirové mafie. Tam už je personální nouze evidentní. Co tím myslím?

24.8.2021 v 9:20 | Karma: 25,74 | Přečteno: 785x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Vakcinační podfuk vystrašení asi neprohlédnou

Už jen to, kdo za očkováním stojí, jakým způsobem probíhá kampaň, jak tvrdě se cenzurují jiné názory a co vše se děje na pozadí těchto událostí, by mělo člověku v hlavě rozsvítit všechny výstražné kontrolky

12.7.2021 v 9:09 | Karma: 32,85 | Přečteno: 1303x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Kdo ty šílence zastaví?

Četli jste, že mladí jsou problém už i o prázdninách? Ten článek je taková snůška blábolů, že ho ani nebudu rozebírat. Jen na jeden zásadní upozorním: nemáme epidemii. A kdo nás dnes vlastně chrání?

11.7.2021 v 12:52 | Karma: 31,27 | Přečteno: 1301x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Máme velký problém, ale koronavirová politická mafie také

Zdá se Vám, že nic nedává smysl? Tak to je Vaše chyba. Musíte si najít úhel pohledu, ze kterého události smysl dávají. Takový pohled existuje. Naši podpindostníci (krásný pojem že?) evidentně mají úkol a evidentně se jim nedaří

8.3.2021 v 9:30 | Karma: 34,11 | Přečteno: 1753x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Není snadné zabít živou bytost

Člověk by řekl, že usmrtit naše zdravotnictví bude snadná věc. Tak to jsme se hodně přepočítali. Ale nevzdáme to

26.2.2021 v 9:46 | Karma: 19,86 | Přečteno: 590x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Šílenství na vrcholu? Zase ne. Další překvápko!

Vždycky, když si řeknu, že už mě nic nepřekvapí, vydrží mi to maximálně do chvíle, než si přečtu aktuální zprávy. Nejen, že naše děti nenechají na pokoji, ještě s nima budou kupčit? A kdo toto vymyslel? Ušatý netopýr školství.

19.2.2021 v 9:33 | Karma: 23,79 | Přečteno: 904x | Diskuse| Politika

František Sentenský

Dobrá zpráva? Sorry jako. Pro naše děti?

Máš Andreji vůbec představu, jaký zločin pácháš na našich dětech? Už sis svoje užil. Cestoval jsi, měl jsi baby, užíval sis života. Stejně jako ostatní. Ale dětem bereš mládí, život. A budoucnost? Tu už jsi jim sebral dávno!

18.2.2021 v 9:34 | Karma: 23,21 | Přečteno: 553x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,40
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik