Je přirozené lhát nebo mluvit pravdu?

7. 10. 2021 9:13:21
Na otočení správné odpovědi je postavena architektura zločineckých mocenských struktur. Jakých? To nechť si každý doplní dle stupně svého poznání.

Nikdo slušný neočekává, že někdo bude apriory lhát a ještě si platit média, aby to pořád dokola opakovala.

Co z toho plyne?

Tak zaprvé: očkovaní jsou lidské bytosti, které jen nevědí nebo si nechtějí připustit, že někdo čestný není. A nechápou, že ti, co se nejvíc bijí v hruď jak nás chtějí všechny spasit, jsou většinou ti nejhorší. Jsou proto očkovaní méněcenní? Asi ne že? Víme, kdo je v této rovnici méněcenný.

Za druhé: neočkovaní tím, že lež prokoukli také špatní nejsou. Nebylo to o nedůvěře. Také nejdřív věřili. Ale mnohem dříve si všimli nesrovnalostí a dokázali si sehnat informace, aby si udělali představu, jak se věci mají. Bylo jim dáno shůry, aby pochopili dříve než ti první. Každý umí něco.

Za třetí: to co nás má rozdělovat je vlastně to, co nás spojuje. Společný nepřítel. Škodí všem úplně stejně. Nemá smysl se zabývat otázkou, komu víc. Ono se to nakonec stejně ukáže samo.

Nejlépe se totiž masy ovládají strachem. Kdo se bojí, je víc nemocný (o desítky procent!). Kdo se bojí, dobře nepřemýšlí (to je medicínská záležitost, ne urážka). Kdo špatně dýchá, ničí si zdraví. (Po 15 minutách v dobře usazeném respirátoru nastává hypoxie! To je pro tělo dokonce velmi nebezpečné!)

Jak strach vyvoláte? S médii za zády snadno. Zvlášť když už v mainstreamu vymřeli poctiví novináři. Strach snadno vyvoláte poplašnými zprávami. Když je budete opakovat dokola, lidi ztratí přehled, co je lež a co pravda. Sem tam nějakou pravdu podstrčíte. Třeba lehce upravenou.

Když už je strach, je třeba najít viníka a poštvat lidi proti sobě. Očkovaní - neočkovaní, levice - pravice, komunisti - kapitalisti, ... Je to pořád stejné. Pořád stejná hra.

Ukáži Vám na názorném příkladu, jak to média dělají:

V silničních předpisech se praví:

Křižovatkou nesmíte projíždět na červenou.

Média vypustí jen dvě slova a vznikne:

Křižovatkou nesmíte projíždět.

Je to jen upravená pravda nebo lež? Každá upravená pravda je samozřejmě lež. Ale pro nás je to lekce - uvědomme si, jak snadné je z nás dělat blbce. Musíme se mít neustále na pozoru a porovnávat informace. Nejlepší ovšem je, a z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit, mainstream neposlouchat vůbec a televizi vyhodit. Uvidíte sami, že to žádná škoda nebude.

Mohlo by se zdát, že situace je jasná. Věřím v lidi a předpokládám, že bude jen málo těch, kteří půjdou a svým hlasem odmění za současný stav naší země některou ze stávajících parlamentních stran. Tí pádem "malým" stranám nebudou propadat hlasy. Naopak - rozdělí si je mezi sebou.

Ale když se najde hodně lidí, kterým aktuální stav vyhovuje a budou volit současné parlamentní strany, vlastně to bude ještě lepší. Rychle jako stát zkrachujeme a ono se lépe staví znovu než se opravuje staré. Ještě žije dost zkušených lidí, kteří stavět umí. Dokonce i jaderné elektrárny.

Jen to bude víc bolet a ne všichni to přežijí bez úhony. Mohl by to být velkolepý ozdravný proces. Ale ... opravdu to tak chceme?

Autor: František Sentenský | čtvrtek 7.10.2021 9:13 | karma článku: 18.19 | přečteno: 569x

Další články blogera

František Sentenský

Blíží se výročí osvobození

Přečetl jsem si velice zajímavé články v revue Přísně tajné o situaci v ČR v letech 38 až 39. Úplně mě mrazí, že kolektivní západ vlastně nyní dělá naprosto(sic!) stejné kroky jako tenkrát. Jen v jiných kulisách.

22.3.2024 v 17:21 | Karma článku: 6.90 | Přečteno: 176 |

František Sentenský

Pozor na falešné proroky

V souvislosti se stávkou učitelů a se záměrem odborového předáka středuly převzít iniciativu a nechat stávku vyšumnět, chci upozornit, že se stejná hra hraje na nejvyšší úrovni.

26.11.2023 v 16:44 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 34 |

František Sentenský

Stávka - školské odbory nám ukázaly cestu - ale pozor na falešnou hru jiných

Školské odbory pod vedením svého předáka Dobšíka vyvolaly zítřejší (27.11.2023) stávku pracovníků škol. Pro upřesnění - nejde v ní o platy učitelů, ale o další snižování kvality výuky.

26.11.2023 v 9:39 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 32 |

František Sentenský

Trošku jiný pohled na zrádce

Moje osobní zážitky a názory jsou cenzurované. Přesto, že se časem ukazují jako pravdivé. Např. článek o sebevraždách dětí v souvislosti s "opatřeními". Dnes se chci podívat na zrádce a vlastizrádce. Z dost jiného úhlu pohledu.

23.2.2022 v 10:41 | Karma článku: 13.25 | Přečteno: 1005 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 8.47 | Přečteno: 195 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.75 | Přečteno: 208 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.85 | Přečteno: 614 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.93 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 46 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 822

Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...