Tak tomu bych ani ve snu nevěřil

10. 10. 2021 9:15:30
93% voličů, tedy více než pěti milionům lidí (!), se líbí současný stav a směřování státu - segregace, roušky, lockdowny, očkování, rozkrádání státu na stojato, green deal, energetická krize, rozjíždějící se inflace, ...

... a dalším třem a čtvrt milionům (nevoličů) tento stav zřejmě také vyhovuje.

Máme osm a čtvrt milionu masochistů nebo dokázala naše média všechny obelhat a totální cenzurou jiných názorů před námi zatajit skutečný stav věcí? Ale vždyť, i když brutálně cenzurované, ty informace dohledatelné jsou?

Volby se zvrhly v boj Babiš x neBabiš, aniž by někdo usiloval o (skutečnou) změnu nastaveného směru. Obávám se jen, že k avizované Změně na plakátech, zapomněli připsat - k horšímu.

Tak je tedy Babiš poražen. Ale kým? Těmi, co tady tento stát rozkrádají daleko více a daleko déle než on? Těmi, kteří spolu s ním podporují lockdowny a nouzové stavy?

Spousty závistivců se radují, že malé strany nedostanou podporu na svou kampaň v řádu milionů (což mimochodem dostávají i velké strany), aniž by jim vadilo že ty, které právě zvolili, budou pokračovat v drancování (jejich vlastní země) v řádu stovek miliard! Jen pro představu - každý rok každému jednotlivému člověku v této zemi vytunelují cca 50 000 Kč a o dalších cca 100 000 Kč přijde každá rodina jen tím, o co se jen nyní už zdražilo! A to je jen velmi hrubý odhad! Ještě se naplno nerozjely důsledky skokového zdražení energie o 100%. Zdražení elektřiny je mimochodem naprosto zbytečné a je důsledkem minulé politiky právě dnešních vítězů!

Nevím, školy nemám, ale vyplatilo se to?

A co ta radost, že jsme dostali komunisty ze sněmovny? Vždyť např. v ODS bylo vždy víc předlistopadových komunistů než v KSČM. Což neplatí jen pro ODS samozřejmě. Ti v KSČM mají alespoň konzistentní názory. Smysl by mělo dostat je ze sněmovny v roce 1990. Ale všechny. Teď je to jen divadlo.

Co nás teď, po totálním výpadku rozumného uvažování, všechny čeká? Po tom, co jsme nevolili rozumem ani srdcem, ale někomu na truc? Po tom (a to jsem vážně zaznamenal) co jsme raději "volili zloděje, protože aspoň víme, na čem jsme"?

Bohužel náš společný nepřítel zůstal díky médiím nepoznán a tak zvítězil. Nabízím možnosti nejbližšího vývoje: další nouzové stavy a lockdown, ještě víc roušek a očkování, energetická krize, zadlužování, kolaps zdravotního pojištění = placení lékařské péče pěkně na ruku, inflace, drahota, green deal a s ním spojený konec cestování a konec mobility, pravděpodobná nařízená migrace atd.

Kampaň už se pomalu rozjíždí.

Teď tomu 4 roky nebude mít kdo bránit a za 4 roky už nebude co zachraňovat. Přijďte mi za rok říct, že jsem se spletl. Rád se omluvím.

Možná ale to byly nejlepší volby od konce 2. světové války. Vznikne chaos a živná půda pro skutečnou změnu. Nebojte se zítřka a nedělejte si starosti o včerejšek.

Autor: František Sentenský | neděle 10.10.2021 9:15 | karma článku: 34.63 | přečteno: 4231x

Další články blogera

František Sentenský

Blíží se výročí osvobození

Přečetl jsem si velice zajímavé články v revue Přísně tajné o situaci v ČR v letech 38 až 39. Úplně mě mrazí, že kolektivní západ vlastně nyní dělá naprosto(sic!) stejné kroky jako tenkrát. Jen v jiných kulisách.

22.3.2024 v 17:21 | Karma článku: 6.90 | Přečteno: 176 |

František Sentenský

Pozor na falešné proroky

V souvislosti se stávkou učitelů a se záměrem odborového předáka středuly převzít iniciativu a nechat stávku vyšumnět, chci upozornit, že se stejná hra hraje na nejvyšší úrovni.

26.11.2023 v 16:44 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 34 |

František Sentenský

Stávka - školské odbory nám ukázaly cestu - ale pozor na falešnou hru jiných

Školské odbory pod vedením svého předáka Dobšíka vyvolaly zítřejší (27.11.2023) stávku pracovníků škol. Pro upřesnění - nejde v ní o platy učitelů, ale o další snižování kvality výuky.

26.11.2023 v 9:39 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 32 |

František Sentenský

Trošku jiný pohled na zrádce

Moje osobní zážitky a názory jsou cenzurované. Přesto, že se časem ukazují jako pravdivé. Např. článek o sebevraždách dětí v souvislosti s "opatřeními". Dnes se chci podívat na zrádce a vlastizrádce. Z dost jiného úhlu pohledu.

23.2.2022 v 10:41 | Karma článku: 13.25 | Přečteno: 1005 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 51 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 12.34 | Přečteno: 166 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.23 | Přečteno: 582 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 524 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 46 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 822

Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...