Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kdo dřív zničí lidstvo - Bůh nebo Satan? (Cenzurováno)

Mám moc rád pohádky. Jsou to nejpravdivější příběhy současnosti. Říká se, že v nich jsou ukryty vzkazy, které by jinak skončily na hranici inkvizice. Můžeme názorně sledovat boj dobra se zlem, s poučením do reálného života.

Jednoho rána se malému chlapci na posteli objeví drak. Ne větší než kočka. Hned běží za mámou, ale ta mu nevěří. Draci přece neexistují! A drak roste. Postupně vyroste tak, že vyplní celý dům. Máma musí lézt oknem a žrádla nosí domů tolik, že jí na to peníze nestačí. Ale na draka stále nevěří. Nakonec drak odletí i s domem, mámou i klukem. Ale máma draka stále nevidí. Kluk už to nevydrží a zakřičí: "Ale draci existují." V tom se začne drak zmenšovat a už je velký zase jen jako kočka. Máme si protře uslzené oči, draka už vidí a ptá se: "Jak to, že ten drak tak vyrostl?" "Prostě jen chtěl, abychom si ho všimli."

Příběh o drakovi je hodně soft verze našeho současného reálného příběhu. Povídá o tom, že na zlo je třeba "posvítit", aby bylo vidět. Jelikož naše současné zřízení je celé postavené na lži a lží tedy i žije, náš drak poroste, dokud si to neuvědomíme a nepojmenujeme. Teď je realita 93:7 ve prospěch "neviditelného" draka. To jen abyste měli představu, jak rychle ještě drak poroste. Už to totiž začalo. Od neděle na mainstreamu "čísla rostou" a včera už tamtéž "věděli", že za to mohou neočkovaní.

V současné době máme na výběr dvě cesty. Musím důrazně upozornit - není žádná střední cesta. Jsou opravdu jen dvě. Ta notoricky známá je, že pár ..... .... se snaží ovládnout svět a protože jsou to zároveň ........., chtějí jej jen pro sebe. Přes různé .... instituty, ....., ... a s ....... za zády. Pokud máte někdo pocit, že konečně právě oni svět od lidí zachrání, tak jen připomínám, že jsou to právě ti, co ho svou nenažraností ničí.

Nevím jestli a co přesně do vakcín dali, ale velmi pochybuji, znaje jejich povahu a morální profil, že by takové příležitosti dokázali odolat. Spíš se domnívám, že si "tuto příležitost" aktivně vytvořili. Čemuž odpovídá vše, co se na paralelních informačních zdrojích dozvídáme. Tohle je vcelku lehká zápletka a není třeba ji zde rozebírat. Zdrojů je dost a pokud Vás to zajímá, hledejte. Důsledek této cesty je takovýto: Zbyde bohatá menšina těch morálně nejhorších individuí a možná pár "šťastných" přeživších nevolníků. Ti si ale budou říkat "svobodní občané". V tom se toho oproti dnešku moc nezmění. Jen jich bude výrazně méně.

Nechceme to vidět, dokud je to jen rozpracovaný plán a hrozba? Ok. Tak to budeme muset zažít.

Druhá cesta je zajímavější. Tady čerpám informace nejen z pohádek, ale i od osob, které se zabývají studiem proroctví a někteří snad i vidí víc než my ostatní. Děje se tady něco v tomto smyslu: Bůh dal Satanovi prostor, aby dokázal, že lidi nenapojení na Boha (rozumněj na prapůvodní zdroj) si dokáží vládnout sami. Do dnes to samozřejmě lidé nedokázali. Satanovi však končí ultimátum a Bůh má zakročit. Kdo zůstane v temných, hrubých vibracích, ten skončí špatně. Patrně jako hnojivo. Komu se podaří svoje vibrace navýšit, ten postoupí dál. Může to být ale i tak, že zůstane hrůza a mír žít paralelně vedle sebe a nezávisle na sobě. Stejně jako vedle sebe žijí dlouhé a krátké vlny v radiokomunikaci, například. Nakonec hmota je jen pomalu vibrující energie. Jak fyzici vědí a Vám ostatním nezbývá než věřit. Budu se opakovat. To, že nic takového nevidíme, neznamená, že nás to mine.

Dobrá zpráva na této cestě je, že být v hrubých nebo jemných vibracích je svobodná vůle.

První cesta končí smrtí všech morálně "kvalitnějších" lidí a téměř všech těch ostatních. Druhá cesta končí odchodem "probuzených" lidí výš.

Řeklo by se - budu žít spořádaně, o nic se nebudu starat a pánbůh se o mě postará. V tom ale může být háček. Cožpak římská církev celou svou známou historii nedržela lidi v šachu a poddanství právě tím, že jim říkala: Nastav druhou tvář? Koho pánbůh miluje, toho křížkem navštěvuje? To byly hodně zákeřné ideologie, že?

Ono je to nejspíš malinko jinak. Aniž by to bylo v rozporu s vírou, kterou mimochodem nenapadám, pokud by někdo měl ten dojem. Abychom se dostali do jemnějších vibrací, nesmíme na útok reagovat pomstou. Ale nikde není psáno, že by se neměl viník potrestat. Bez zášti, bez zloby. Ano - i s odpuštěním. Trest by měl být úměrný činu a měl by odradit od kriminálního jednání viníka i jeho následovníky. Stejně je to i s odpuštěním. Když Kristus umíral na kříži, všem lidem odpustil. Ale znamenalo to, že ho to přestalo bolet? Těžko. Ani nás odpuštění bolesti nezbaví. Ale lépe se pak vstřebává. A bez odpuštění není cesty vpřed.

Říká se: "Bůh má jen jedny ruce, a to jsou ty naše". Můžeme spoléhat na boží pomoc a pokud aktivně činíme v božím záměru (rozumněj v souladu se životem na této planetě), jistě nám i pomůže. Postaví nám do cesty přítele, potřebný nástroj, ... S tím mám osobní zkušenost. Ale nebudu si přece říkat: "pánbůh mi pomůže" a vyjdu do mínus 40°C nahý? To budu prohlášen za idiota a jako idiot zahynu.

Zdá se, že velké síly se do sebe už zakously. Satan tlačí na pilu, aby do své moci strhl co nejvíc lidí (musíme uznat, že se mu daří) a Bůh zase chce jeho reje ukončit. A jen málo je těch, co draka vidí.

Zbývají dvě otázky:

Kdo dosáhne svého cíle dřív?

Komu z nich pomáhám já?

Autor: František Sentenský | středa 13.10.2021 9:20 | karma článku: 14,07 | přečteno: 546x
  • Další články autora

František Sentenský

Blíží se výročí osvobození

Přečetl jsem si velice zajímavé články v revue Přísně tajné o situaci v ČR v letech 38 až 39. Úplně mě mrazí, že kolektivní západ vlastně nyní dělá naprosto(sic!) stejné kroky jako tenkrát. Jen v jiných kulisách.

22.3.2024 v 17:21 | Karma: 7,79 | Přečteno: 200x | Společnost

František Sentenský

Pozor na falešné proroky

V souvislosti se stávkou učitelů a se záměrem odborového předáka středuly převzít iniciativu a nechat stávku vyšumnět, chci upozornit, že se stejná hra hraje na nejvyšší úrovni.

26.11.2023 v 16:44 | Karma: 0 | Přečteno: 38x | Společnost

František Sentenský

Stávka - školské odbory nám ukázaly cestu - ale pozor na falešnou hru jiných

Školské odbory pod vedením svého předáka Dobšíka vyvolaly zítřejší (27.11.2023) stávku pracovníků škol. Pro upřesnění - nejde v ní o platy učitelů, ale o další snižování kvality výuky.

26.11.2023 v 9:39 | Karma: 0 | Přečteno: 34x | Společnost

František Sentenský

Trošku jiný pohled na zrádce

Moje osobní zážitky a názory jsou cenzurované. Přesto, že se časem ukazují jako pravdivé. Např. článek o sebevraždách dětí v souvislosti s "opatřeními". Dnes se chci podívat na zrádce a vlastizrádce. Z dost jiného úhlu pohledu.

23.2.2022 v 10:41 | Karma: 13,25 | Přečteno: 1006x | Diskuse| Společnost

František Sentenský

Král je nahý. Vidí to už skoro všichni - proč ale vlastně mlčí?

Byly doby, kdy jsem si se svými názory připadal hodně osamocen. Nyní už je tu doba, na kterou jsem se moc netěšil, ale beru ji jako nutné zlo.

6.12.2021 v 9:59 | Karma: 21,96 | Přečteno: 1819x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,79
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik