Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Vidím to úplně stejně a zaznamenal jsem, že co se týká Vašich blogů a názorů, tak nejenom dnes. Škoda, že nepíšete častěji, pane Sentenský.

Takže jasná karma!R^

1 0
možnosti
FS

Přišla mi mailem zajímavá odpověď. Někomu přijde asi zvláštní, ale to je pouze nedostatkem informací a nedostatečným přehledem. Byla by škoda ji nezveřejnit:

pěkný článek, trefné znázornění. Vše by bylo super, kdyby ten kdo LŽE byl lidem viditelný a tak by všichni pochopili, že existuje a že mu svět patří a on nechce jejich dobro. Bohužel právě politika je jeho velké hřiště, kde určuje pravidla on, protože má k tomu nástroj jménem peníze a moc, kdy v těch jeho loutkách vytváří iluzi, že jsou víc než jiní, takzvaný plebs. A jak správně říkáš, musí vše padnout, aby konečně bylo postaveno to co má skutečný základ ve Spravedlnosti a Právu. Opravovat zkažený systém, to je jen marnost a honba za větrem, pokud není odstraněna příčina, kterou je Satan a jeho kamarádi démoni.

Toto my lidé, ač bychom si to přáli, skutečně nedokážeme. Proto ta skutečná změna musí přijít od samotného nebeského Otce, prostřednictvím Krista. Ten krach mnoha lidem otevře oči, protože i ten největší ateista, když je dotlačen tísní, začne volat ke Stvořiteli a začne hledat u něj pomoc.

Kéž by lidé takovou tíseň nepotřebovali ke svému skutečnému probuzení. kéž by se nechali poučit už nyní, že mají nejprve hledat Otcovu Spravedlnost a Jeho zájmy Božího království, aby jim pak vše ostatní bylo přidáno.

1 0
možnosti
ŠČ

"Po 15 minutách v dobře usazeném respirátoru nastává hypoxie! To je pro tělo dokonce velmi nebezpečné!" - jak asi pracují lékaři při i několikahodinových operacích ???;-€

0 1
možnosti
FS

Pod velkým tlakem. Zeptejte se jich. Doufám, že mi tady nezačnete tvrdit, že lidi vlastně dýchat nepotřebují nebo že rouška pomáhá lepšímu dýchání. Na takové chujoviny si můžu pustit televizi!!!

1 0
možnosti
Foto

Přirozené je mluvit pravdu, protože je to jednodušší a stojí to méně energie. Není pak nutné si pro příště pamatovat, jak jste pravdu znetvořil.

0 0
možnosti
PC

... a není pak nutné podplácet lidi (jak to dělají politici), aby pravdu neodhalovali.

0 0
možnosti
PK

Lež asi není přirozená, ta se objevuje s interakcí s okolím při dospívání.

Pro neúplnou pravdu bych možná šáhnul po názvu demagogie.

A na závěr pravíte, že lidé, kterým vyhovuje tento stav budou volit stávající parlamentní strany. Po studii volebních lístků by se mi líbila například číslo dvě pro hl. město Švýcarská demokracie, ovšem po zvážení počtu jejich kandidátů a dále toho, že jsou naprosto neznámou, to asi neprojde.

Takže koho z mimoparlamentních stran?

0 0
možnosti
JT

To je skoro Hamletovská otázka. Nejblíže má k překonání laťky Šlachtova Přísaha (z toho minimálně třetího pokusu dostat se tam na protikorupční vlně moc odvázaný nejsem). Pak min. dvě strany jedou na proti-covidové vlně (TSS a Volný), ale ty se díky přestupům jednotlivých poslanců a založením nových stran, se staly strany již parlamentními. Pak tam jsou Prameny a Sehnalova Aliance. Pozitivní je spojování se, ale stále to nestačí. Přesto jdu do voleb mimo první čtyřku. Z které strany budou moji zvolení atakovat laťku, to se dozvím až v sobotu večer. Nemohu být zklamán, mohu být příjemně překvapen.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik