Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z vás by měl každý psychiatr radost.

1 0
možnosti
FS

Pořád si ještě myslíte, že nemám pravdu? Troufnete se mi podívat do očí a říct mi: to co jsi napsal je nesmysl, děje se to úplně jinak?

0 0
možnosti
Foto

J94a52n 81H61o92r77n39í80k

13. 10. 2021 12:58

Při mém rozhodování, koho volit, jsem se závistí neřídil.

Blog je veden ve velice obecné rovině, težko o něčem diskutovat.

0 0
možnosti
Foto

"...Tak je tedy Babiš poražen. Ale kým? Těmi, co tady tento stát rozkrádají daleko více a daleko déle než on?..."

Kdo co rorkrádá?

0 0
možnosti
JK

Kdybych byl jako těch 93% obyvatelstva. Napsal bych vám : samozřejmě to vše vím a taky s tím počítám. Myslím, že to je ta správná cesta po kterou musíme jít. Bohudík, že takový nejsem a je mi z toho zle.

0 0
možnosti
FS

Šetřete síly. Zle teprve bude. Bohužel všem. I těm, co to teď s radostí chystají. Jen to ještě nevědí.

0 0
možnosti
VB

Z více než 65 % voličů, kteří se účastnili voleb, jich výrazná část (přes 40 %) vsadila na udržení demokracie a právního státu, podle předvoleb. průzkumů se nadějně ukázala koalice SPOLU, proto jim velká část voličů dala hlas, i kdyby je jindy nevolili. Mezi mými známými byli tací, kteří chtěli volit socdem (např. i jen proto, aby ve sněmovně byly vyváženější pravicové a levicové pohledy), ale radši dali tentokrát hlas "pravicovému středu", protože nechtěli p. Babiše ve vládě. To byl hlavní motiv podle mě, bohužel mnozí před volbami postrádali u politic. stran jasné stanovisko ke covid-19 a očkování, resp. ti, kteří si umějí hledat informace i v zahraničí, postrádali jasnější příslib, že se po volbách bude odvíjet zdravotní politika podle úspěšnějších zemí, jež neomezují práva občanů ani kvůli dozvukům infekce - např. Skandinávie své občany nedusí tak, jak to dělal ministr Vojtěch. Mnozí ale očekávají (podle předběžné komunikace např. se SPOLU), že se po volbách i u nás začne postupovat smysluplněji, že se občané např. nebudou vydírat covid-pasem, že se nebudou nařizovat roušky nadbytečně ani vynucovat testy u bezpříznakových lidí. Už žádný lockdown, jedině lokální rozumná opatření, pokud by to bylo na místě. Postupovat podle vědec. poznatků, nikoli podle zvůle politika.

0 0
možnosti
FS

To je hodně alibistické! Všichni víme, že Spolu byli a jsou všichni ti největší zloději a jen díky tomu se dostal Babiš k moci. Všichni víme jak hlasovali o lockdownech. Můžete lhát všem kolem sebe, ale své svědomí neobelžete. Nezlobte se - nebudu korektní. Stáhli jste nás do neskutečného svrabu. A proč vlastně? ... Všechny informace byly celou dobu k dispozici. Jen v TV říkali ... Jenže všichni víme, že média lžou ze všech nejvíc. Házíte bahno na Lipovskou, která to jen rozkrývala. Její největší prohrešek byl, že na ní nic nemají. A všichni(!!) jste na to skočili. Tak teď se nevymlouvejte. Je to trapné.

3 0
možnosti
KC

Nářek lidí, jako jste vy je velmi, velmi zábavný. Jen pokračujte a zalkněte se svou záští a závistí.

4 5
možnosti
Foto

Máte v příjmení Chytrý, ale uvažovat vás nikdo moc neučil, že ne?

5 0
možnosti
PC

Vidím to úplně stejně, bohužel. KarmaR^, i když ne zrovna radostná.

4 0
možnosti
Foto

Take se mi zda,ze vyznam pojmu suverenita CR nekam mizi a slovo patriot ci hrdost na svuj narod se stavaji nadavkou. EU by se nejradeji chovala jako federace, v necem uz se tak chova.

S KSCM je to tak, jak pisete, ti byli aspon citelni a sami o sobe neskodni..

To nejlepsi,co v politice muze nastat je asi vyvazenost. Hlavne ne jednu prilis silnou stranu a nebo jen jeden smer. At se klidne perou mezi sebou o volice,bude je to drzet zpatky od naznaku totality.

3 0
možnosti
JB

J76i19r41i 31B24o48r

10. 10. 2021 12:22

Smysl má pouze poslední věta.

1 1
možnosti
FS

Dle výsledku voleb neočekávám, že tomu bude rozumnět víc než 3% lidí. Smysl (logika) je dán jen informacemi aktuálně obsaženými v mozku. 97% populace je tam prostě nemá. Nepište tedy smysl nemá, ale smysl pro mě nemá.

4 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik