Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Děkuji za psaní, jsme skutečně v těžké situaci. Nemělo být ve větě "kdo se nechají dobrovolně otestovat" dobrovolně naaočkovat?

0 0
možnosti
Foto

Kampak se článek ztratil?

0 0
možnosti
SL

Gates dal další milión, aby tento výjimečný, osvětový článek zmizel z očí...

:-)

3 0
možnosti
Foto

K tvrzení: "za první kvartál se přestalo vyplácet stejný počet důchodů, jako za celý loňský rok. Tj. z nejohroženější skupiny nás letos opustilo 4x tolik "chráněných" než vloni "nechráněných". Zdroj: https://sentensky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773019

Podle mne se jedná o špatný závěr z jen volně související statistiky.

Nedohledal jsem sice přesný počet důchodců, ale lidí starších 65 let zemřelo loni kolem 108 000 zatímco letos za první kvartál kolem 27 000 (je to jen přibližné +/-2000, protože jsem nenašel statistiku po dnech a tak jsem sčítal celé týdny, začínající v daném období).

Počet opustivších nás je sice přibližně čtyřnásobný, ale v opačném poměru, než uvádí autor blogu.

0 0
možnosti
Foto

Někdo si něco poslechne, ba si i přečte. A hned je/má jasno. Jen ta realita, ta je kdes jinde. V každodenním životě. Doma i venku:-)

0 0
možnosti
JF

Á, další znalec, co Sorose ve světovém spiknutí vystřídal Gatesem? Takže "Vyhlášení pandemie stálo Billa s Melindou 50 milionů dolarů. A bylo to do druhého dne." !!! Zato WHO, šéfovaná čínským chráněncem, z níž to svinstvo do světa přišlo, existenci příchodu Covid pandemie zatloukala a popírala několik měsíců. Vy znáte dva, co měli po vakcinaci velké problémy, já znám ... tedy znal jsem, kteří je - bez vakcinace - už navždy nemají! Rv

3 0
možnosti
FS

A já znám mnoho těch, co díky neléčení tady také už nejsou. Kdo z nich je víc?

0 0
možnosti
FS

A co přesně, ovečky naše vystrašené a nejspíš už i naočkované, co přesně není pravda?

Víte, jaký je problém schválit zdravotnické zařízení? Pro jakoukoliv zdravotní činnost! A teď nám budou jezdit s vakcínama po akcích a obchoďácích a píchat "něco" do kohokoliv, koho přemluví? Bez znalosti jeho zdravotního stavu? Bez znalosti toho, co mu právě koluje v žilách? Vždyť je to v naprostém rozporu se všemi!!! medicínskými pravidly. O Hypokratově přísaze nemluvě!

Tak co přesně se vám nezdá, krom toho, že když jste se nechali naočkovat, tak to přece musí být skvělé?

4 0
možnosti

Právě jste potvrdil, že jste z očkování podělaný až za ušima, vy ovečko.:-)

2 3
možnosti
MM

Na našem území se očkuje od roku 1803 a zachránilo to statisíce životů.

I po staletích se najdou tací, kteří vakcinaci považují za podfuk. :-/

Úspěšně jste zařadil mezi šiřitele konspirativních blábolů. :-(

2 2
možnosti
Foto

:-)Ten článek je taková snůška blábolů, že ho ani nebudu rozebírat.

Zdroj: https://sentensky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773019. Takže, asi tak;-)

0 2
možnosti
Foto

Velice přesně formulováno.R^R^R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,81
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik